Timp Liber

Ridicati-va si schimbati-va haine atunci cand munciti

Acesta este cel mai important detaliu al lucrului de acasa pe care il veti experimenta. Inainte sa incepeti sa munciti de casa schimbati-va haine cu unele de oras sau de munca. De ce? Deoarece sa te ridici, sa te imbraci si sa te pregatesti pentru ziua ta ca in mod normal, iti transforma mintea in pregatirea pentru munca.

Psihicul mintii este un lucru foarte puternic. Va schimbati hainele cand va antrenati? Da. Partial pentru confort si comoditate, dar faceti si acest lucru pentru a va reseta mintea. Va schimbati hainele la sfarsitul zilei de lucru? Pulover, un tricou, pantaloni scurti, ceva confortabil care sa va anunte „sunt acasa”.

Aceasta practica in care participiti in mod normal se aplica diminetii si zilei de lucru, indiferent de locul in care va aflati. Scoala-te. Imbraca-te. Calca-ti hainele. Fa dus. Fa-ti parul. Mentineti rutina pe care ati practica-o daca v-ati indrepta catre birou.

„Productivitatea nu este niciodata un accident. Este rezultatul unui angajament fata de excelenta, planificare inteligenta si efort concentrat. ” – Paul Meyer