Online

Beneficiile unui model de videochat

A face bani ca model de videochat este una dintre cele mai sigure si mai bune oportunitati financiare pe care le poti gasi in mediul online. Desigur, inceputul nu este usor, insa daca deprinzi secretele modelling-ului online, atunci ascensiunea spre o cariera de succes pare mult mai aproape de realitate.

Totusi, multe tinere inca se intreaba care sunt cele mai mari avantaje ale videochatului. Noi am stat de vorba cu managerul studioului de videochat Rich Girls din Bucuresti si am reusit sa aflam cateva aspecte importante in viziunea fetelor care aleg acest job.

In primul rand, tinerele sunt atrase de confidentialitatea pe care o ofera jobul de model online la un studio respectabil. Cand vin la interviu, acestea au optiunea de a bloca IP-urile din anumite tari sau state, in functie de dorintele lor. Acest lucru le ofera un plus de siguranta si le ajuta sa-si protejeze imaginea in fata persoanelor care nu au trecut peste barierele acestui subiect contemporan.

De asemenea, persoanele care pun pret pe confidentialitate au optiunea de a-si alege un nickname care sa nu dezvaluie niciun detaliu despre personalitatea lor. In plus, pseudonimul a devenit o semnatura importanta pentru o persoana care lucreaza in lumea videochatului.

studio videochat Rich Girls Libertatea in fata camerei pare a fi detaliul care atrage tot mai multe persoane spre acest domeniu, ne marturiseste in continuare managerul Rich Girls – Studio videochat Bucuresti. Spre deosebire de mentalitatea traditionalista, in camera de videochat nu vei intalni pe nimeni fata in fata. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci este sa stai in fata camerei si sa te distrezi. Singurul contact vizual poate fi cel virtual, daca si membrul doreste acest lucru. Totul depinde de vointa modelelor si de cat de departe vor ele sa mearga din perspectiva nuditatii. Alternativa de model non – adult reprezinta si ea un avantaj cheie, care atrage tot mai multe persoane spre acest domeniu. De altfel, pentru a fi confidenta unui membru nu este nevoie sa renunti la piesele vestimentare, ci doar sa excelezi in arta conversatiei si a persuasivitatii.

Modelele noastre isi stabilesc propriul program de lucru 

Spre deosebire de alte locuri de munca, intr-un studio de videochat precum Rich Girls din Bucuresti, fiecare persoana poate alege cand si cat timp lucreaza. Va puteti seta propriul program, pe care il puteti comunica membrilor online. Puteti lucra doar cateva ore, totul este la alegerea voastra. Diferenta dintre douazeci de minute si douazeci de ore se reflecta doar in castigurile din luna respectiva.

Cunoastere si autocunoastere

Multi membrii cauta o simpla prietenie sau doresc sa descopere alti oameni. Beneficiul modelului online este ca isi poate alege interlocutorii in functie de specificul pe care doreste sa il abordeze, avand libertatea de ignora persoanele care nu corespund cu viziunile sale.

Un sfat final ar fi acela ca exista foarte multi oameni in lume care sunt gata sa plateasca pentru divertisment, iar modelul online ar trebui sa profite cat mai mult de statutul sau de artist de divertisment.

One Response

  1. Mirabela 26 iulie 2017