Online

Continut verde pe site – opinii si statistici si articole istorice- Partea a doua

4. Opiniile expertilor sau articolele rotunde

Gruparea unui numar de experti care exprima idei similare pe un subiect poate crea un argument puternic convingator. Folosirea citatelor si a faptelor din diferite surse nu lasa prea mult spatiu de respingere cand dovediti o teorie.

5. Statistici si infografice

Colectati o serie de statistici care va vor soca si va vor uimi audienta si o veti numi „10 statistici octanice ridicate despre continutul evergreen”. Statisticile pot fi listate sub forma de punct, dar combinarea statisticilor intr-un infographic este o modalitate placuta de a atrage cititorii sa bucata de continut care este in primul rand fapte si cifre.

Crearea de continut in acest format incurajeaza un numar mare de actiuni care pot fi egale cu backlink-urile. Faptele, cifrele si procentajele sunt intotdeauna ceea ce scriitorii cauta sa includa in continutul lor, astfel incat atribuirea va insemna mai multe site-uri care leaga pagina dvs.

6. Articole istorice

Scrierea despre istoria unei anumite persoane, a unui loc sau a unui eveniment poate fi un efort pe scara larga pe care cititorii il considera interesant. Creati o cronologie a evenimentelor si luati cititorul pe o calatorie a oricarei evolutii majore in ordine cronologica. Articolele istorice au o baza speciala de fani care se bucura de lectura despre evenimentele istorice reale.