Fashion

De unde sa iti cumperi haine de firma ieftine

Cu totii stim ca in Romania se pune din ce in ce mai des problema banilor si mai exact lipsa lor. Din nefericire pentru noi, acestia sunt din ce in ce mai putini, salariile raman aceleasi in timp ce toate preturile cresc nesimtitor dar sigur. Chiar daca suntem nevoiti sa ne cumparam haine si incaltaminte, banii tot nu ne ajung pentru ce ne dorim noi. Pretul acestora s-a marit foarte tare in ultimii ani in special la hainele de firma.

Majoritatea romanilor au mentalitatea aceea de “lasa ca-mi cumpar acum ceva mai ieftin si de calitate mai slaba” ca nu am bani sau ca nu are rost sa dau nu stiu ce suma fabuloasa pe o pereche de incaltaminte sport sau ceva de acest gen ce apartine unui brand renumit. S-a demonstrat ca acestia cheltuie in general mult mai multi bani pe imbracaminte si incaltaminte decat cei ce isi cumpara haine de firma in locul celor low cost de calitate foarte slaba. De exemplu un tricou de firma te tine lejer 2 ani, timp ce in tot acest interval iti vei achizitiona lejer 4-5 tricouri low-cost pe motiv ba ca s-au stricat, decolorat, s-au largit in anumite zone si multe altele.

Dar se pune problema ca totusi hainele de firma sunt exagerat de scumpe (asta e clar!) si nu se ajunge salariul de pe o luna decat sa ne cumparam decat maxim un tricou si o pereche de jeansi. Ei bine pentru a rezolva aceasta problema va propun magazinele de haine second hand cum este cel de aici si nu numai. Aici poti sa gasesti haine de firma la super preturi, iar majoritatea dintre acestea nu sunt uzate foarte rau, unele sunt aproape noi ba chiar au si eticheta unele.

Nu trebuie sa va faceti griji ca hainele sunt murdare sau alte probleme de acest gen, deoarece acestea sunt dezinfectate cu solutii foarte eficiente, despre acest proces puteti sa citi in cadrul acestui articol. Dezinfectia este realizata de firma de specialitate din tarile din care se importa haiene second hand.