Online

Si acasa suntem eficienti

Spatiul: frontiera finala
Stergeti un birou, goliti o camera si organizati-va. Ati intrat intr-un nou sezon de viata chiar daca este doar temporar, iar un spatiu de lucru desemnat va deschide usa doar pentru asta.

Dupa ce decideti unde lucrati in casa dvs., decideti cum veti lucra in acel spatiu. Faceti lucrurile pe care le-ati face la birou. Aranjeaza-ti noua zona pentru a reproduce si simula actiunile si comportamentele la care ai participa la fiecare zi.

Un stil de viata incontrolabil a â dat peste tine, iar acum preiai sarcina si creezi cat mai mult spatiu controlabil. Desemneaza-ti spatiul. Stergeti distragerile. Urmati-va rutina si urmariti listele de proiecte topite.

Ceea ce pui este ceea ce iesiâ

Nutritia poate fi ultimul lucru in mintea oricui atunci cand discuta lucrurile esentiale acasa, dar oamenii ador gustarile si este usor sa gustati cand sunteti acasa toata ziua. Nu cadea in aceasta capcana.

Mancarea este combustibilul de care aveti nevoie pentru a prospera in acest sezon al vietii. Stabiliti limitele alimentare in casa, in special in timpul zilei de munca. Prepararea mancarii, asa cum v-ar face in mod normal si in acea pregatire pentru masa, selectati gustarile pe care le puteti permite in mod normal la locul de munca.

Seteaza-ti gustarile in zona de lucru desemnata, astfel incat sa nu te gasesti lenevind prin aceste cookie-uri sau sa mananci acel urmator vas de cereale doar pentru ca este disponibil. Vrei sa treci prin acest sezon cu sanatatea ta. Stabiliti-va limitele nutritionale asa cum v-ar face in mod normal si nu va indepartati de ele. In plus, aceste cookie-uri vor fi acolo cand iti vei termina ziua de munca.

„Productivitatea se refera mai putin la ceea ce faci cu timpul tau. Si mai multe despre cum iti conduci mintea. ” – Robin Sharma