Cugetari

Nu te holba la el

La inceput oricine s-ar simti stanjenit de o privire fixa, puternica, analitica. Tu, ca femeie trebuie sa fii delicata, nu sa il sperii. Este adevarat ca esti sigura pe tine si ca ai sesizat prezenta lui in camera, dar…
Priveste-l delicat, nu il fixa mai mult de 4 secunde. La inceput oricine s-ar simti stanjenit de o privire fixa, puternica, analitica. Tu, ca femeie trebuie sa fii delicata, nu sa il sperii. Este adevarat ca esti sigura pe tine si ca ai sesizat prezenta lui in camera, dar o privire fixa il va face nesigur si automat te va evita. Trebuie ca totul sa fie un flirt.

O privire insistenta pe langa faptul ca jeneaza este tupeista. Jocul devine riscant pentru el si cu siguranta ca va evita contactul cu tine. Da, intr-adevar, daca te simti sigura pe tine atrage-l altfel: cu o privire visatoare, cu un zambet siret.

Cand te uiti fix muschii fetei nu exprima nimic iar el nu isi da seama daca este criticat, daca ii sunt cautate defectele. Fii relaxata! Vrajeste-l! Daca inca ai indoieli, ia o oglinda si priveste-te insistent, asa cum faci cu un barbat. Daca te vei simti atrasa de acea privire o poti practica in continuare, dar daca nu…renunta la ea si incearca altceva, tot cu oglinda in fata.

Daca tu esti increzatoare in felul in care arati, barbatii vor face orice ca sa te cucereasca. Pentru asta tu trebuie sa te lasi cucerita. Uneori preferam sa ii lasam pe ei sa faca primul pas, dar de ce sa nu ii ajutam un pic. Doar vrem ca barbatul care ne place sa vina la noi, nu?

Ca femeie, trebuie sa fii atenta la vestimentatie, coafura, machiaj, bijuterii…trebuie sa stralucesti. Cand intri intr-un local trebuie sa atragi privirile oricui prin seninatatea ta, eleganta si increderea pe care o emani. Nu trebuie sa fii machiata strident, sa ai fuste scurte, decolteuri exagerate pentru a impresiona. Fii discreta atunci cand te uiti in jur, alege-l pe cel care iti place, fixeaza-l cu privirea pentru 3 secunde, zambeste-i discret si aseaza-te la o masa. Joaca-te usor cu firele de par, zambeste, povesteste… Daca nu face nici o miscare arunca-i fugitiv cateva priviri oachese…Daca te priveste insistent, dar nu vine la tine inseamna ca este intimidat de numarul prea mare de fete din jurul tau. In cazul in care iti place de el, te poti duce pana la bar sub pretextul ca vrei sa comanzi ceva.