Cugetari

Nu mai fi trista, raza de soare

De ce un om este trist in timp ce altul e fericit? De ce unul este temator, iar altul plin de incredere? De ce unul sufera urmarile unui esec, iar altul se lauda cu reusitele lui?
Oki, esti singura. Si ce daca?

Acest lucru nu trebuie sa te impiedice sa fii fericita sau sa te trezesti dimineata plina de energie. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa iti lipseasca increderea in tine sau ca, din acest moment, viata ta nu are nici un sens. Nici pe departe! Sfatul nostru este sa incerci sa te simti cat mai bine in pielelea ta. Sa te bucuri de aceasta perioada cat esti singura si sa …cresti.

Si stabileste-ti un tur la sala de fitness, coafor si sala de masaj. O sa te simti mult mai bine apoi. Pasul 2 ar fi sa faci lucrurile astfel incat viata ta sa fie cat mai plina.

Etapa 1 este mersul al birou. Faptul ca vrand-nevrand esti obligata sa iesi zi de zi din casa te va ajuta foarte mult. Si daca nu ai un job poti porni oricand in cautarea unuia. Faptul ca nu mai esti cu el nu are de ce sa te opreasca sa mergi la film sau intr-un club. Apeleaza la prietenii pe care ii ai si daca ei nu vor sa iasa cu tine programeaza-te la una din intalnirile pe care le facem noi o data pe luna.

Ba mai mult, s-ar putea ca o persoana aflata in aceeasi situatie ca tine sa isi doreasca sa iesiti impreuna. Nu uitati de cea mai importanta regula a clubului: nu vorbiti despre El in timpul acestor intalniri. Spune stop la zille triste, negre si pline de regrete. Iar pe viitor, pe cat posibil incearca sa iti dai seama de caracterul lui inainte de a ajunge in pat cu el.

Daca te gandesti ca-ti era mai bine cu el decat singura, afla ca de aceea am lansat acest site. Ca tu sa iti gasesti resursele interne sa iti dai seama ca trebuie sa te simti bine cu tine si ca nu ai nevoie de cineva care sa te ignore de cate ori are ocazia. O sa apara in viata ta un barbat care o sa vrea sa strige la toata lumea ca sunteti impreuna. Lasa-l sa te descopere si fii increzatoare in tine. Fata draga nu fi trista findca e pacat/ Fara lacrimi nu exista dor adevarat…

Eu tocmai m-am despartit si in ciuda sentimentului de singuratate, regret, iubire tradata si impulsuri continue de a plange, consider ca acesta este cel mai bun lucru care se putea intampla. Daca eu ma simteam implinita
index / lifestyle / nu mai fi trista, raza de soare!

Nu mai fi trista, raza de soare!

iar eu nu, daca eu eram fericita iar el nu, atunci cu siguranta am gresit undeva.

Este evident ca mi-e dor de el, ca i-as sari la gat, ca l-as suna de mii de ori, ca m-as duce la el si l-as saruta in continuu, dar nu fac asta. Nu o sa il sun, nu o sa ii dau un e-mail si nu o sa il caut. Deloc. Niciodata. Nu vreau sa intreb de el sau sa stiu ca exista, mi-ar face mult mai mult rau.

(Nu am rezistat si l-am sunat. Era cu o alta femeie…si era fericit. Iar eu ma agitam si ma consumam ca vorbeam de nunta acum ceva saptamani. Nici nu merita! Ma inseala cu PR-ul de la Bamboo…pai nu pot decat sa le urez sanatate si voie buna!)