Beauty

Orgasm

Daca esti la inceputul unei relatii sexuale cu el nu-l minti ca ai avut orgasm. Este mult mai usor sa ii zici adevarul: am avut o partida de sex minunata, mi-nu-nata, dar nu am avut orgasm.
Daca esti la inceputul unei relatii sexuale cu el nu-l minti ca ai avut orgasm. Este mult mai usor sa ii zici adevarul: am avut o partida de sex minunata, mi-nu-nata, dar nu am avut orgasm.

Se stie ca o femeie are nevoie de 3-4 partide pana sa se relaxeze. Are nevoie de timp pana se obisnuieste cu tehnica lui, simtindu-se in largul ei cu tehnica pe care o folosea fostul ei iubit. In concluzie are nevoie de timp de acomodare.

Plus ca daca are foarte mari emotii si se gandeste sa nu fie analizata gresit pentru ce face, este clar ca nu va avea orgasm. Important e ca el sa te cunoasca, sa iti descopere punctele ce te excita. Daca il minti nu il ajuti deloc. Iar daca recunosti si el nu este un tampit cu siguranta ca va continua discutia pentru ca va dori sa stie cat mai multe despre tine. Femeile sunt invidiate pentru ca pot avea mai mult de un orgasm in timpul unei partide si trebuie sa va bucurati din plin de acest „avantaj”.

Dupa orgasm, femeia simte o relaxare corporala generala care ii provoaca deseori un somn mai lung, sau mai scurt. Exista mai multe tipuri de orgasm: – orgasm clitoridian – orgasm clitorido-vulvar – orgasm vaginal – orgasm utero-axial Foarete multe femei nu le pot deosebi. Din punct de vedere sexual, toate sunt create la fel, indiferent daca este produs de un act sexual, preludiu sau masturbare.

Clitorisul trimite semnale catre maduva spinarii si de aici la creier, urmand o explozie intensa. Indiferent de natura lui, un lucru este sigur: capacitatea de a avea orgasm a femeilor este atat de mare incat nu a fost niciodata pe deplin masurata.

Daca un barbat poate ejacula de 45 de ori intr-o noapte este considerat exceptional, in timp ce o femeie poate avea 5 orgasme pe minut si o poate tine asa toata noaptea. In cadrul unei relatii, femeia nu are nevoie de orgasm pentru a se bucura de sex.

Acest concept a fost initiat de Freud si se pastreaza si astazi. Pentru ea, simpla apropiere, atingerea corpurilor, impartasirea experientei sexualitatii sunt suficient de satisfacatoare. Din fericire nu am cunoscut nici o femeie care sa fie de acord cu acest lucru. Suntem indrepatatite sa ne bucuram pe deplin de aceasta experienta.