Timp Liber

Drumul spre succes: interviu cu formatia Amatis din Bucuresti

Cele mai importante evenimente din viata noastra trebuie sa prinda forma unui spectacol. De aceea, atunci cand organizam o nunta sau un botez, suntem atenti la toate detaliile pentru ca este esential ca finalul sa fie unul deosebit, apreciat de toti invitatii. In aceasta categorie a evenimentelor spectacol, cel mai important loc il ocupa muzica pentru ca ea este cea care dicteaza tonul unei petreceri; ea este cea care stabileste atmosfera si felul in care invitatii se raporteaza la eveniment.

Despre succes, despre munca si perseverenta, despre cum sa realizezi un spectacol reusit, ne va vorbi cea mai iubita formatie de nunta din Bucuresti; Formatia Amatis sustine spectacole in Bucuresti si imprejurimi si isi surprinde invitatii cu un repertoriu vast si foarte bine pus la punct; el este menit sa satisfaca preferintele unei categorii extinse de public, intre care se numara si tinerii, dar si cei mai in varsta.

Band Bucuresti - Amatis

I: Cum este structurat band-ul Amatis?

R: Noi suntem o formatie pentru nunta alcatuita din 8 oameni tineri, care sunt pasionati de muzica si dans si al caror scop este acela de a face oamenii sa zambeasca. De aceea, ne place sa fim alaturi de oameni in cele mai importante momente din viata lor, sa intretinem atmosfera, sa ii facem sa uite de griji. Am facut din pasiunea noastra o meserie si o facem cu tot dragul.

I: Cum ati ales numele?

R: Numele trupei a luat nastere tot din dragostea pentru muzica, pentru ca a fost preluat din latinescul „amare”. Ni s-a parut potrivita asocierea dintre nume si pasiunea noastra pentru arta, pentru frumos, dar si pentru oameni fericiti. Cel mai mult ne incanta clientii multumiti, iar faptul ca acestia ne raman prieteni, nu poate decat sa ne bucure.

I: Ce contine programul trupei Amatis pentru un eveniment special precum nunta sau botezul?

R: Programul nostru se adapteaza in functie de cerintele fiecarui client in parte; in principiu, suntem pregatiti pentru orice. Avem program de muzica populara, muzica usoara romaneasca, dar si internationala, precum si momente solo, instrumentale, la saxofon sau vioara. Pe langa programul muzical, avem si un program de dans, realizat de colegii nostri Larisa si Radu, care va vor incanta cu miscari deosebite, in ritmuri din cele mai diverse.

I: De ce ar trebui sa aleg trupa Amatis pentru evenimentul meu?

R: Pentru ca repertoriul pentru nunta al formatiei Amatis este unul cat se poate de vast, care include momente de muzica romaneasca si internationala, momente de muzica populara si de petrecere, dar si secvente unice, nemaintalnite, de solo la vioara si saxofon. De asemenea, pachetul nostru include si dansul, care, in mod normal, ar fi fost achitat separat. Noi suntem deschisi la dorintele si nevoile clientilor nostri si, de aceea, pregatim oferte personalizate, care sa satisfaca interesul celor care apeleaza la serviciile noastre. Punem pret pe comunicare, profesionalism, dar si calitatea serviciilor pe care le oferim. Am pus bazele acestei trupe acum 7 ani si am participat la peste 200 de evenimente, aparitii in presa, concursuri sau spectacole, care ne-au invatat sa ne raportam la fiecare tip de public in parte. Suntem incantati ca putem sa venim in sprijinul celor care cauta cea mai buna formatie de nunta.

Mai multe detalii despre trupa Amatis pot fi regasite online pe www.trupa-amatis.ro, acolo unde fiecare utilizator poate solicita si o oferta personalizata pentru evenimentul sau.