Timp Liber

Daca doriti cazare in Maramures veniti la complexul Lostrita

Atunci cand mergi in Maramures, se intelege de la sine faptul ca vei petrece acolo mai mult de o zi. Asta pentru ca nimeni nu poate vizita Maramuresul intr-o singura zi. Este mult prea vast si are mult prea multe obiective turistice si locatii speciale pe care, fiecare dintre noi, trebuie sa le vedem macar odata in viata.

Ziceam de cazare in Maramures, insa ceea ce va propun este mai mult decat atat. Se poate incadra in categoria locatiilor de vizitat. Afla aici cazare in Maramures mai mult decat placuta si unde va veti dori sa stati mai mult de o noapte, la Complex Lostrita. Si nu va spun doar pentru ca am auzit la cineva de acest minunat complex, ci pentru ca am incercat pe pielea mea. Nu cred ca s-a intamplat vreodata sa recomand ceva ce nu am incercat chiar eu. In sensul de a recomanda la modul cel mai sincer, nu doar sa pomenesc despre asta.

Se numeste complex pentru ca are in componenta mai multe aspecte decat un simplu hotel. In primul rand este hotel, pentru ca dispune de 50 de locuri de cazare distribuite in 22 de camere foarte frumos amenajate. Apoi este restaurantul Lostrita, care deserveste hotelul, dar ofera si o gama foarte larga de preparate atat sofisticate cat si simple, dar majoritatea dintr-un specific pescaresc, pentru ca se leaga de cea de-a treia latura, a pastravariei. Aici se cresc, se inmultesc si se vand pastravi de acvacultura ecologica, avand alimentare cu apa rece, de munte. Asta inseamna ca sunt crescuti aproape ca si in mediul lor natural.

Pentru ca este vorba despre cazare, trebuie sa specificam ca cele 22 de camere sunt single, duble sau triple. Camerele single dispun de un pat matrimonial, televizor, cablu TV, internet wireless gratuit, frigider, baie proprie, balcon si uscator de par. La camera dubla se poate opta pentru pat matrimonial sau pentru paturi separate. Aceasta mai dispune de aceleasi dotari ca si cea single. Se poate alege intre vederea la padure si rau sau vedere spre pastravarie. In camera tripla, se poate opta pentru trei paturi separate sau pentru pat matrimonial si un pat single.

Pentru toti cei care aleg sa se cazeze la Complex Lostrita, in pretul cazarii intra si micul dejun. Asa cum va spuneam, acesta este un punct de atractie al Maramuresului. Nu va veti plictisi aici daca sunteti iubitori de aer curat si de plimbari in natura, pentru ca asezarea sa este una destul de retrasa, asa ca puteti sa va porniti in drumetii prin padure, pe traseele marcate. Asa ca vino si vei fi atat de incantat incat vei spune si prietenilor.