Diverse

Recomandarea zilei – tigara electronica

Secolul douazeci si unu este in primul rand considerat secolul “vitezei”, in care oamenii sunt din ce in ce mai ocupati, mai stresati de locul de munca, de statutul social si de criza economica mondiala. Totodata, acesta este si secolul omului modern, din ce in ce mai orientat catre tehnologie si simplitatea vietii. Tigara electronica vine ca o solutie atat pentru oamenii stresati, cat si pentru cei foarte ocupati sau moderni, de a gasi o clipa de relaxare.

Cui mai recomandam consumabile tigari electronice? Persoanelor care vor sa se lase de fumat, fumatorilor inraiti (cronici), fumatorilor care lucreaza in benzinarii de exemplu sau in spatii in care utilizarea focului deschis este interzisa, fumatorilor care vor sa renunte la fumat fara a experimenta efectele sevrajului sau celor care doresc sa fumeze mai ieftin, precum si persoanelor care tin la sanatatea lor si la sanatatea celor din jur.

De ce recomandam consumul tigarilor electronice? In primul rand pentru ca o astfel de tigara poate fi folosita timp de ani de zile fara a reinnoi altceva decat cartusul si fara alte costuri suplimentare decat lichidul dekang cu care este “umpluta” tigara si din care ies aburii care imita fumul.

Ţigara satisface nevoia de nicotină şi asigură ritualul clasic al fumatului. În plus, reduce riscul de îmbolnăvire provocat de fumatul pasiv. Aburul emis de tigara electronca nu este toxic, nu este daunator nici fumatorului, nici persoanelor din jurul acestuia. Datorita bateriei reincarcabile, veti putea fuma timp de cateva ore fara a se descarca; in plus, tigara electronica nu conţine monoxid de carbon, dioxid de azot, cianură de hidrogen, acizi, arsen, plumb, etc.

Aspectul elegant, designul fin si forma care imita perfect tigara normala face din tigara electronica „tigara mileniului trei”. Cu putina publicitate si promovare prin intermediul mijloacelor mass-media, romanii vor intelege ca tigara electronica este pe cat de sanatoasa pe atat de ieftina si usor de folosit. De asemenea, acestea nu lasă un miros neplăcut în locuinţă, în maşină, pe haine, menţinând o respiraţie proaspată şi răcoritoare daca alegeti aromele mentolate.

Spre deosebire de tigarile normale mentolate care se presupun a fi foarte toxice, chiar mai toxice decat cele obisnuite, fara arome, in cazul tigarii electronice lucrurile nu stau in felul acesta, ci fiecare aroma este deosebita, nu periculoasa. Depinde doar de consumatorul tigarii electronice cantitatea de nicotina pe care alege sa o consume in acel lichid cu care se „incarca” tigara. Tigara electronica ofera aceeasi senzatie a fumatului insa in afara nicotinei nu contine deloc substante nocive.

Fumatorii vor primi nicotina insa nu si celelalte mii de substante daunatoare existente in fumul de tigara. Important este ca nu trebuie sa renunti la acel obicei care iti place si la care e cel mai greu de renuntat, si totusi in timp poti opta doar pentru „pufairea” aromelor fara nicotina.