Casa

Ferestrele din termopan – ce contine oferta magazinelor de profil

Cel mai important aspect al casei sau biroului dumneavoastra sunt ferestrele. Acestea tin la distanta vantul, zgomotele, frigul sau umezeala, creand o atmosfera prietenoasa si confortabila pentru oricine. Nu orice geamuri fac asta insa, intr-un mod eficient, iar unele sunt mai bune decat altele. Vom vedea in urmatorul articol care sunt caracteristile brandului de termopane si de ce sunt acestea considerate a fi de calitate superioara pe piata de termopane europeana.

De fapt, ingineria din spate este complicata si standardele folosite de producator sunt cele mai inalte de pe piata. Sistemul folosit pentru constructia tamplariei se numeste Euroview 70 DS is este unul performant, care vine cu ferestre care au o izolare termica ridicata si bineinteles, ne scad astfel costurile la facturile de energie, pentru ca ne reduc consumul.

Ferestrele sunt corpuri individuale, produse cu tehnica traditionala, adaptata la nevoile cladirii sau a apartamentului in care traiti. Seria de termopane este in mod normal special conceputa pentru spatii comerciale, fara sa fie insa, exclusiv valabila pentru acestea. Exista o multime de dimensiuni si accesorii optionale pe care le poti comanda impreuna cu ferestrele.

Nici din punct de vedere al designului nu sunteti deloc limitati. Profilele pot fi colorate, cu detalii distinctive, forme speciale, cum ar fi partea de sus curbata sau triunghiulara. Aproape orice este posibil. Exista o gama larga de optiuni create special pentru a putea sa personalizezi fiecare oferta. Iata cateva dintre acestea:

– Margini usor rotunjite care dau un design clasic termopanelor.

– Valori ridicate ale izolarii termice. Maximele pot ajunge Uw=1,0 W/m2K (Valoarea U – 0.176 BTU/H*ft2*F, Valoarea R- 5.7) si acestea ajuta la economisirea energiei folosite la incalzirea spatiului.

– Garnituri de calitate superioara care in formula standard sunt gri si fiecare geam are un set dublu de garnituri de compresie care tin umezeala si frigul la distanta.

– Armaturi din otel galvanizat conform cu standardele de fabricatie acceptate, care sustine si intareste integritatea structurala si liabilitatea produselor.

– Profile pentru sisteme de minim 5 camere cu o adancime de 70 mm, ideale pentru confortul casei tale.

– Poti opta ca ferestrele tale sa fie incastrate sau semi incastrate;

– Din punctul de vedere al functionabilitatii, poti opta intre feretre standard, cu izolare termica ridicata, elemente glisante, usi pentru terasa sau balcon, fereste oscilobatante sau batante simple, canat simplu sau multiplu sau chiar combinatii intre toate acestea.

– Din punctul de vedere al controlului calitatii, termopanele detin mai multe certificari si sunt testate conform AAMA 109 si AAMA 101.

– Geamul este o rama de 24 mm; grosimea acestuia este intre 24-36 mm; dar ajunge pana la 42 mm daca este dublu stratificat.

– Feroneria poate apartine oricarui brand atata timp cat respecta standardele de calitate si functionabilitat. Manarele geamurilor si ale usilor pot fi foloste individual.

Iata si cateva accesorii intre care puteti opta: profile personalizate, racorduri ale geamurilor la pervaz sau la perete, extensii, armaturi suplimentare, ventilatie si altele.

Fac pariu ca nici nu stiati ca poate fi atat de complicat sa alegi termopanele perfecte. Tocmai de aceea, majoritatea dealerilor va pun la dispozitie specialisti care sa observe si sa recomande cele mai bune solutii personalizate pentru nevoile dumneavoastra. Oricare ar fi acestea, brandul de termopane este o optiune de calitate care promite sa nu va dezamageasca.