Casa

Sisteme inovative de copertine pentru balcoane si ferestre

Sisteme de copertine pentru balcon imbina avantajele sistemelor de copertine retractabile cu brate utilizate pentru acoperirea teraselor cu cele ale marchizelor utilizate cu preponderenta pentru acoperirea ferestrelor . Copertinele pentru balcon au rolul de a crea o ambianta placuta impiedicand razele soarelui sa patrunda in incapere.

Doar sistemul de copertine pentru ferestre si balcon cu va oferta posibilitatea de a fi protejati de razele soarelor care pot patrunde prin fereastra pe toata inaltimea ei . Materialele folosite sunt material acrilice, acoperite cu Teflon si care va ofera protectie impotriva rezelor ultraviolet.

Ambianta pe care o creeaza materialul, sub copertina, variaza in functie de culoarea si imprimeul acestuia. Disponibile intr-o variata gama de culori, sistemul de copertine pentru ferestre si balcoane creaza impreuna cu locatia in care este montat, un ansamblu unic prin definitie. Datorita componentelor adaptabile, sistemul de copertine ferestre si copertine balcon se poate monta in diverse locatii in variante de actionare manuala, cu manivela sau electrica, cu telecomanda sau buton.

Pentru un plus de confort , puteti alege unul dintre accesoriile optionale ale copertinelor si anume : senzorul de vant, senzorul de vant – soare . Sunteti pe balcon si a pornit un vant ce prevesteste o mica ploaie de vara? Doar daca alegeti sa dotati o copertina cu un senzor de vant aceasta se stange protejandu-si astfel structura si materialul . In acelasi timp, senzorul de soare va ofera confortul de a benificia de avantajele detinerii unei copertine fara cel mai mic efort.

La prima raza de soare, senzorul actioneaza motorul cu care este dotata copertina si aceasta se deschide automat . Inclinarea copertinei poate varia in functie de lungimea bratelor. Acestea difera in functie de inaltimea ferestrei putand fi adaptate oricarei locatii pentru o protectie solara adecvata. In multitudinea de modele si culori, prin dotarea cu accesorii suplimentare, este imposibil sa nu existe un sistem de copertine care sa se ridice la inaltimea cerintelor dumneavoastra .