Cugetari

Femini.ro – un blog ilustrativ pentru rutina femeilor contemporane

Da, suntem recunoscute deopotriva prin intermediul temperamentului nostru romantic, prin prisma faptului ca adoram sa ne petrecem weekend-urile la shopping, dar si pentru ca iubim sa ne lasam prinse in mrejele paginilor de social – media sau in „panzele” beletristicii online. Suntem femei moderne, interesate de principalele tendinte din domeniul modei sau al cosmeticelor si interesante pentru cei din jurul nostru, tocmai pentru ca au ocazia sa vada prin noi viata cu alti ochi. Nu, nu suntem lipsite de hibe comportamentale si cu siguranta nu stim raspunsurile la toate intrebarile existentiale care macina orice figura contemporana, insa alegem sa fim mult mai degajate in momentul in care ne raportam la stresul cotidian sau la cel profesional. Mai mult decat atat, incercam pe cat posibil sa gasim surse inovative prin intermediul carora ne putem modifica starea mai putin buna „de moment”, schimband-o cu o postura ceva mai optimista.

In acelasi mod putem defini in linii mari si conceptele care stau in spatele initiativei online „Femini.ro” – o comunitate ce se doreste a fi un real sprijin pentru femeile moderne avide de raspunsuri la intrebarile cotidiene. Fie ca vorbim despre o relatie care se afla intr-un moment de cumpana, despre modul in care putem reda luminozitatea tenului in timpul sezonului rece sau despre amenajarea coloristica echilibrata a dormitorului personal, blogul de lifestyle Femini.ro reuseste sa ne raspunda subiectiv si natural la fiecare intrebare. Mai mult decat atat, ideea de comunitate pulseaza in aer, femeile fiind invitate sa isi discute liber preferintele si opiniile, tocmai pentru a identifica mai facil raspunsuri la intrebarile care le macina sau pentru „a se regasi” pe ele insele.

Si totusi, prin se se deosebeste site-ul Femini.ro de restul initiativelor romantice prezente in mediul online?! In aparenta, raspunsul este unul simplu: caracterul sau generalist. In esenta, tocmai acesta este motivul pentru care devine atat de dificil sa regasim in mediul online un sprijin informativ actualizat, scris intr-o maniera proactiva si prietenoasa. Abordarea tematicii diversificate nu reprezinta o sarcina usoara pentru segmentul editorial, ba din contra, implica o selectie sporita asupra subiectelor de discutie. Dintre acestea, doar cele relevante si interesante pentru publicul feminin isi vor regasi identitatea pe site-ul Femini.ro, tocmai pentru ca el nu se doreste a fi un alt blog de lifestyle lipsit de personalitate si atitudine, ci un adevarat pilon de referinta pentru publicul feminin contemporan.

Asadar, o viziune de ansamblu infatiseaza in egala masura discutii despre diete si silueta, articole informative care prezinta tendintele actualizate din segmentul „fashion”, dar si postari destinate exclusiv discutiilor cotidiene. Cu siguranta nu v-ati fi asteptat ca mediul online sa reprezinte un refugiu veridic pentru momentele in care treceti printr-o perioada mai putin buna, insa alaturi de Femini.ro puteti descoperi faptul ca nu sunteti singura care experimenteaza postura ingrata a unor astfel de dileme si mai mult decat atat, puteti ajunge in posesia unor sfaturi pretioase fara sa va simtiti stanjenita. Un portal de lifestyle ce isi deschide „portile” tuturor femeilor moderne care doresc sa se mentina la curent cu ultimele noutati din lumea modei, cu stiri relevante din segmentul monden autohton, dar si un punct de referinta in mediul online pentru acelea dintre dumneavoastra care doresc sa isi petreaca timpul liber intr-o maniera degajata.