Cugetari

Ce ne tine in loc

In adanc, stiti exact de ceea ce sunteti capabili. Exista chiar si momente in care puteti vedea tot potentialul pe care -l aveti. Puteti ajunge acolo. Trebuie sa fiti dispusi sa sacrificati obiceiurile, lucrurile si situatiile care stau in calea succesului dumneavoastra. Cred sincer ca „Running to Risk” are puterea de a debloca mintea si sistemele de credinta care v-au tinut inapoi de la adevaratul vostru potential (eu sunt conservator in mod natural, asa ca vine de la mine!)

Inainte de a face ceva nebun si „fugtii la risc”, hai sa vedem unde suntem astazi si credintele noastre fundamentale in capacitatea noastra potentiala si adevarata. In viata zilnica de viata, trezirea, cafeaua, micul dejun, scoala, scaparile de la scoala, locul de munca, mai multa cafea, acasa, temele, cina, termina e-mailurile, sticla sau doua (introduceti bautura aici), Netflix etc. Putem deveni deconectati de potentialul si capacitatea noastra reala.

Sunteti trasi din toate partile – familia, seful, colegii, partenerul tau, prietenii tai, chiar si cainele tau. Puteti fi iertat ca acordati prioritate prezentului in viitor.

Pentru a stabili aceasta serie pe riscuri sanatoase si cu capacitate personala, vreau sa investesti un moment sau doua in cautarea profunda in voi.

Care-i inima pentru 2019?
Care este un lucru pe care il veti privi inapoi la 31 decembrie 2019 si va veti fi mandri de realizarea dvs. personala?
Ce va sperie?