Casa

La Floor Consulting gasesti mocheta potrivita necesitatilor tale

Confortabila si extrem de calduroasa mocheta este o alternativa foarte buna de acoperire a podelei care se potriveste de minune pentru orice tip de incapere. Aceasta solutie avantajoasa poate fi integrata cu usurinta in designul oricarei locuinte, fiind disponibila in numeroase combinatii de modele si culori. In functie de preferinte, dar si de intensitatea traficului din zona in care urmeaza sa montati mocheta, puteti opta pentru modele inedite alcatuite din cele mai rezistente materiale si cele mai originale mixuri cromatice.

Daca sunteti in cautarea unui produs calitativ, puteti alege cu incredere o mocheta hoteliera din magazinul Floor Consulting care va pune la dispozitie o oferta de nerefuzat. Calitatea superioara a materialelor, varietatea de modele si culori, precum si serviciile ireprosabile sunt principalele avantaje pentru care trebuie sa alegeti Floor Consulting. Acest furnizor important si-a castigat o reputatie foarte buna datorita serviciilor si produselor de inalta calitate. Numeroase modele de mochete, dar si de pardoseli flotante si covoare PVC se regasesc in portofoliul companiei Floor Consulting care se bucura de un numar considerabil de clienti satisfacuti. O mocheta de la Floor Consulting este alegerea ideala care scoate orice incapere din anonimat.

Cum se alege mocheta in functie de incapere?

Mocheta pufoasa si confortabila

Mocheta este ideala pentru orice tip de incapere, fiind o suprafata versatila si extrem de usor de intretinut. Aceasta se asorteaza cu usurinta oricarui design si completeaza spatiul perfect, aducand un plus de stil si rafinament. In functie de tipul incaperii, alegerea trebuie sa tina cont de cativa factori importanti. In primul rand trebuie sa aveti grija ca materialul sa fie corespunzator pentru camera in care doriti sa amplasati mocheta. Camerele cu trafic intens impun necesitatea achizitionarii unei mochete care sa ofere un cofort sporit, dar care sa-si pastreze aspectul estetic timp indelungat. Culoarea mochetei trebuie sa aiba un impact vizual placut, dar sa permita si o buna intretinere. Pe langa preferintele in materie de culoare, este foarte important sa asortati mocheta cu celelalte obiecte din incapere, astfel incat sa existe o armonie care sa incante privirea.

Net superioara unui covor din punct de vedere al rezistentei la uzura, mocheta este ideala pentru spatiile cu trafic intens. Un hotel este locul unde mocheta este des intalnita, datorita avantajelor pe care le ofera din punct de vedere al intretinerii si rezistentei in timp. Hotelul este spatiul supus actiunilor unor factori care afecteaza aspectul podelei si implicit al intregii incaperi. Mizerie, pete, noroi, pantofi cu toc, rotilele valizelor si multe altele afecteaza modul in care arata suprafata podelei. Ei bine, o mocheta este alegerea perfecta in astfel de situatii, aceasta fiind o suprafata usor de intretinut care isi pastreaza stralucirea si prospetimea timp indelungat.

Plecand de la calitatea firului, a suportului pe care mocheta este amplasata, inaltimea firului mochetei, densitatea acestuia si pana la modul in care este construita mocheta, toate contribuie la crearea unui spatiu frumos amenajat cu un aspect demn de invidiat care sa-i incante pe toti cei care pasesc in hotel. Confortul fonic si termic sunt alte doua aspecte extrem de importante care fac diferenta dintre un produs bun si unul de o calitate indoielnica. Toate aceste criterii nu pot fi indeplinite decat de catre un produs profesional, de calitate superioara.