Timp Liber

Doua tips-uri pentru motivatie!

Există tone de lucruri care apar în fiecare zi pe care știi că trebuie să le faci, dar uneori obținerea motivației de a lua măsuri pare insuportabilă. Am întrebat experții de vârf în ceea ce privește productivitatea, gestionarea timpului și motivația pentru trucurile pe care le folosesc pentru a face lucrurile în propriile lor vieți.

Acum, le puteți încerca singuri! Aveți nevoie de motivație rapidă? 

„Îmi imaginez că deja închei cu succes sarcina, petrec aproximativ 5 minute cu ochii închiși, imaginându-mă cum mă voi simți, cum va arăta rezultatul și cât de mare ar fi procesul.” Creierul nu poate spune diferența dintre un gând bine gândit și realitatea, așa că acest lucru este eficient deoarece, la un anumit nivel, lucrurile pe care le am de facut sunt deja facute! Acest lucru face ca procesul să fie mai ușor. Vizualizez un rezultat reușit si asta mă face mai entuziasmat să fac primul pas. -Christine Hassler, M.A., autor.

„Am introdus în calendarul meu o mulțime de termene false, adăugând termene limită pentru sarcini care sunt mai devreme decât data scadentă reală, astfel încât să încep demersurile înainte de a fi necesare. Astfel, proiectele pe termen lung obțin același grad de atenție ca proiecte pe termen scurt.Deoarece unele termene din programul meu sunt reale și unele sunt devreme, este mai greu pentru mine să trișez „. -Art Markman, PhD, profesor de psihologie și marketing la Universitatea din Texas, Austin și autor al Smart Change.