Diverse

Jucaria ideala pentru fetite si nu numai

O papusa este jucaria preferata a oricarei fetite si peste ani, amintindu-si de copilarie, papusa va avea intotdeauna un rol special pentru ca a fost prezenta in cele mai distractive jocuri si a fost mult timp prietena ei de nadejde. Din oferta actuala de papusi puteti alege una potrivita copilului dumneavoastra, indiferent de personalitatea sa. Toate papusile sunt insotite de accesorii complementare astfel incat sa ofere mereu noi idei pentru joaca.

Fie ca este vorba de o papusa de tip bebelus, sau de o replica in miniatura a unei fete, papusile pot fi sportive, pasionate de moda, bucatarie, scoala sau pot fi coafate. Ele sunt practic intruchiparea aspiratiilor copiilor si de aceea ajung sa fie privite ca cele mai bune prietene foarte curand.

Papusile de tip bebelus sunt create pentru a ii ajuta pe cei mici sa se descopere pe ei insisi, de aceea uneori sunt preferate chiar de catre baietei. In jurul varstei de 3 ani, toti copiii devin constienti din ce in ce mai mult de modul cum functioneaza lumea si incep sa se descurce singuri, de aceea hranirea, spalarea, imbracarea si culcare unui bebelus de jucarie le da ocazia sa exerseze activitati pe care in curand le vor face independent, fara ajutorul parintilor.

Cu o papusa copiii invata de la cele mai mici varste care sunt partile corpului si isi dezvolta imaginatia si creativitatea inventand mereu scenarii de joaca. Cu ajutorul acestei jucarii le dati celor mici ocazia sa socializeze mai mult, pentru ca adesea ei se vor alatura altor copii si in timp ce papusile se imprietenesc, la fel vor face si ei.

Oferind papusi cadou le veti insufla grija pentru aceasta, lucru care devine o buna pregatire daca intentionati sa ii oferiti copilului dumneavoastra un fratior, sau o surioara, pentru ca puteti exersa cu jucaria felul in care cel mic se va purta cu noul membru al familiei.