Diverse

Voi cum va imaginati un cos complet pentru Paste?

Imbelsugat cu produse, ar afirma cei mai multi dintre dumneavoastra. Insa, exceptand varietatea gastronomica la care ne asteptam in momentul in care primim o astfel de „atentie”, pe lista particularitatilor unui astfel de cos se numara si ambalajul tematic, echilibrul gustativ al continutului ( subliniat de granita perfecta intre sarat si dulce), precum si gradul sau de accesibilitate.

cos paste 2016Forma, culoarea si specificul respectivului cos. Pentru ca vorbim despre cosuri cadou pentru Paste care se regasesc pe wishlist-ul nostru, atunci aspectele care sunt relationate cu aspectul, forma si dimensiunea acestuia capata proportii uriase. Iar daca reprezentantele publicului feminin viseaza la tonuri pastelate ravisante, precum purpuriul deschis, nuantele calde de bleu si vernil sau piersica usor coapta, atunci barbatii sunt impresionati de tonurile neutre: griul, beige-ul sau belumarinul numarandu-se printre preferatele lor. Bineinteles, exista si persoane pasionate de acele cosuri cadou produse traditionale, care ar renunta in orice clipa la un ambalaj minimalist pentru unul tematic, alcatuit din nuante de alb si rosu.

Greutata cosului. Fiecare persoana isi doreste sa fie rasfatata cu anumite cadouri de iepuras, spiritul Sarbatorilor Pascale fiind resimtit la orice varsta. Insa, atat publicul infantil cat si cel ajuns la maturitate au un numitor comun, care se traduce cel mai adesea prin „greutatea” cadoului primit. Oul de paste, sticla de vin rosu sau clasicul iepuras de ciocolata intruchipeaza simbolurile eterne ale acelor cosuri cadou pentru Paste 2016, insa publicul contemporan doreste sa primeasca daruri cu „greutate”. Acestea iau forma cosurilor supradimensionate, bogate deopotriva in specialitati traditionale, dar si in delicii cu origini dintre cele mai exotice, fie ele mediteraneene sau indiene. Un panetonne cu fructe, o cutie de macaroons sau un borcan cu dulceata de trandafiri – acestea ar fi ideile specialistilor in echipa „Florisicadouri”.

Decorul cosului. Majoritatea companiilor care se ocupa de comercializarea unor cosuri cadou online sunt gata sa puna la dispozitia potentialilor clienti serviciul de personalizare al cosurilor, tradus prin libertatea de a alege formatul si decorul viitorului dar. Insa, exista si anumite persoane ale publicului general care nu se dovedesc la fel de inspirate in momentul in care trebuie sa isi puna la treaba simtul estetic, iar din aceasta cauza ele vor miza pe ambalaje statice, deja creionate de designerii cu experienta. In mod normal, ingredientele necesare pentru a trasa decorul echilibrat al unui cos de Paste 2016 sunt reprezentate de cromatica vibranta, de tesaturile stralucitoare si micile ornamente care fac diferenta. Bineinteles, vorbim despre firele naturale de iarba , despre panglicile decorative spiralate sau despre accesoriile tematice, asa cum sunt iepurasii sau ghioceii de primavara.

Continutul. Desi am amintit in repetate randuri produsele de top care ar trebui sa fie incluse intr-un cos special de Paste, nu am mentionat faptul ca un gram de originalitate o sa faca diferenta din perspectiva destinatarului. Astfel, alegeti sa fructificati din plin preferintele persoanei respective, adaugand in conformitate cu gusturile sale mai multe dulciuri, un surplus de preparate cu specific traditional sau o bautura rafinata spumoasa. Orice detaliu in plus va conta pentru respectiva persoana, demonstrandu-i aprecierea pe care i-o purtati in preajma acestei sarbatori speciale.