Cugetari

Cum sa confruntam esecurile – III

5. Gasiti inspiratia
Exista o multime de motivatori in lumea de azi, care se concentreaza pe incurajarea personalului pentru a aduce tot ce este mai bun. Cauta inspiratie din partea lor. Internetul a adus intreaga lume pe o platforma comuna si a devenit mai usor ca niciodata sa contactam pe oricine din orice colt al globului.

Cauta un motivator care se raporteaza cel mai mult la esecurile tale si la situatia actuala. Cauta-i sprijinul. De asemenea, puteti gasi motivatie si inspiratie in jurul vostru de la prieteni si familie. In timpul perioadelor grele, tot ce iti trebuie este un umar la care sa te plangi, deoarece te pot motiva sa mergi mai departe si sa te concentrezi asupra celor mai bune aspecte ale vietii tale.

6. Reevaluati si planificati cei mai buni
Ce a mers prost? Raspunsul la aceasta intrebare va poate ajuta sa va evaluati actiunile si sa gasiti posibilele greseli pe care le-ati facut care v-au cauzat esecul. De exemplu, un proprietar de start-up care isi lanseaza afacerea de calatorie poate evalua eforturile care au precipitat esecul neasteptat al ideii lor de afaceri.

Indiferent daca nu aveau furnizarea de servicii eficiente sau ca aplicatia nu a fost potrivita si multe altele pot fi motivul esecului lor. In mod similar, puteti afla greselile care au aparut sau au contribuit la esecul dvs. Acest lucru va ajuta sa intelegeti actiunile care atrag esecul si sa planificati pasii urmatori pentru a nu lasa niciodata sa se mai intample.

„Doar pentru ca esuezi o data nu inseamna ca vei da gres la toate.” – Marilyn Monroe

7. Asteptati-va cele mai bune rezultate
Chiar si dupa ce ati esuat de mai multe ori, trebuie sa va mentineti sperantele ridicate. Teama de esec provoaca adesea o trauma care nu lasa o persoana sa treaca peste esecurile pe care le primeste pentru cele mai bune eforturi. Dar acesta este momentul in care trebuie sa va vizualizati succesul. Fara sa te temi de esecuri, trebuie sa planifici sa reusesti pastrand lectiile pe care le-ai invatat din greselile tale.

Asteptarea unui rezultat tangibil pentru eforturile dvs. va poate ajuta sa va mentineti sperantele inalte si in viata. Vizualizati-va succesul in minte si planificati-va pentru actiunile pe care le gasiti potrivite pentru realizarea acestuia. Cel mai bun mod de a lupta impotriva esecurilor dvs. este prin imbunatatirea eforturilor si infruntarea lui frontala.

Nu lasati esecurile sa va afecteze stima de sine. Pastreaza-ti moralul ridicat si nu pierde increderea in sine. Invatand cum sa depasiti aceste situatii dificile, puteti obtine succesul si va puteti mentine esecurile la atingere. Un mediu pozitiv, motivatori si abilitatea de a invata din esecurile dvs. va pot ajuta sa atinge varful succesului.