Diverse

Cu ce bunătăți ne așteaptă patronii celui mai iubit lounge bar din Aviatorilor

Acest local a fost deschis pentru prima dată la începutul anului 2020 și a avut instant o mare priza la locuitorii din zona Aviatorii – Primăverii, dar, din cauza pandemiei de coronavirus, Ganesha Caffe Primăverii a fost nevoită să pună lacătul pe uși până la noi decizii oficiale.

Anunțul conform căruia se vor deschide lounge barurile i-a impulsionat pe cei 3 proprietari ai lounge barului din Aviatorilor să înceapă pregătirile pentru redeschidere.

Lounge barul din Primăverii se pregătește de marea deschidere

Pentru a putea deschide la timp, proprietarii Ganesha au început deja pregătirile, iar primul pas l-a reprezentat igienizarea și dezinfectarea localului, alături de achiziționarea de echipamente pentru personal, precum: mănuși și măști de protecție, dezinfectant. După aceste procese, proprietarii Ganesha Caffe Primăverii se văd nevoiți să reducă din capacitatea localului pentru a exista cei 2 m între mese.

Pe lângă pregătirile legate de siguranță și igienă, proprietarii lounge barului din Primăverii au trebuit să se ocupe de refill ul stocului. Astfel, aceștia deja au dat comandă de plantele necesare pentru ceaiuri, condimentele pentru băuturi și aromele de narghilea.

Bunătăți de la cel mai bun cocktail bar din Primăverii

Ceaiurile pe care noi le oferim clienților reprezintă o adevărată infuzie pentru sănătate plină de vitamine, minerale, antioxidanți, etc. Fiecare rețetă este luată din moși – strămoși, iar efectele benefice pentru organism sunt diverse, precum: întărirea sistemului imunitar, restabilirea sistemului digestiv, ameliorare stărilor depresive și de anxietate.” – reprezentant Ganesha Caffe Primăverii.

Dar nu doar ceaiurile au efecte benefice asupra organismului. Reprezentanții Ganesha Caffe au introdus o serie de limonade și freshuri din fructe naturale care ajută la întărirea sistemului imunitar, la îmbunătățirea circulației sângelui, la reducerea stărilor de nervozitate și a migrenelor, etc.

Pentru cei care doresc să încerce bunătăți intense, lounge barul din Primăverii s-a asigurat că deține toate ingredientele necesare pentru un cocktail alcoolic intens și bun.

Ganesha este despre relaxare, astfel cocktail barul o să primească în curând aromele intense de narghilea care l-au consacrat pe întreaga raza a Bucureștiului. Aromele sunt aduse din Orientul Mijlociu pentru a putea crea clienților acel gust intens pe care speră să îl primească.