Diverse

Semnele zodiacale si modul in care se combina – IV

Gemeni si Sagetator
Contrari polari: Gemenii, semnul aerian mutabil si conducatorul celei de-a treia case de comunicare, se afla vizavi de Sagetator, semnul de foc mutabil si conducatorul celei de-a noua case a invatarii superioare si a aventurii. Condus de Messenger Mercury , Gemenii absorb constant si disemineaza informatii intr-un mod curios, adesea usor. Ganditi-va la Gemeni ca la copiii zodiacali care vorbesc, cu ochii mari; nu sunt cei care se iau foarte in serios. Dar, pe de alta parte, Sag este condus de Jupiter expansiv, obsedat de cunoastere intr-un mod mult mai profesoral, stiintific, care poate fi desemnat ca sapun. Nefiltrate si pasionate, sunt pline de opinii si credinte fervente.

Pereche perfecta: Desi s-ar putea exprima si functiona in medii sociale foarte diferit, atat Gemenii, cat si Sag-ul sunt infometati de informatii, conexiuni si experiente care deschid ochii. Sunt cele doua semne cele mai pline de pofta din zodiac si le-ar placea absolut sa plece intr-o aventura impreuna, fie ea globala sau locala. Gemenii il pot incuraja pe Sag sa ia in considerare o varietate de opinii, in timp ce Sag ii poate impinge pe Gemeni sa adopte o perspectiva mai profunda si mai filosofica.

Rac si Capricorn
Contrarii polare: Racul, semnul cardinal al apei si conducatorul celei de-a patra case a vietii la domiciliu, se opune Capricornului, semnul cardinal al pamantului si conducatorul celei de-a zecea case a carierei si a imaginii publice. Condus de luna intuitiva, din inima, Racul emotional nu poate sa nu-i hraneasca pe altii, acordand prioritate familiei, sanctuarului lor intern si un sentiment de securitate interioara. Pe partea de jos, Cap, condus de un harnic sef de serviciu Saturn si simbolizat de Capra de Mare, este hotarat sa-si urce drumul pe propriul lor munte personal pentru a obtine recunoastere, recompense si respect. Acest lucru nu inseamna ca nu sunt, de asemenea, orientate spre familie, deoarece vechea scoala Saturn ofera o dragoste pentru traditie, dar sunt in primul rand condusi sa cultive un reprezentant profesional demn de aplauze.

Pereche perfecta: In timp ce noi, ca societate, tindem sa punem viata la domiciliu in viata profesionala , este adevarat ca este probabil sa functionati cel mai bine si sa aveti cel mai mare succes in ambele domenii atunci cand exista simbioza. Racul si Capul sunt un exemplu clar al modului in care aceste doua energii aparent opuse nu numai ca pot, ci trebuie sa lucreze impreuna. Racul ii arata Capricornului cum sa sarbatoreasca bucuriile de acasa, pur si simplu legandu-se de cei dragi si grija de nucleul tau emotional , in timp ce Capricornul ii invata pe Raci placerile de a fi recunoscut profesional si cum sa folosesti o abordare pragmatica, constanta, pentru a obtine rezultate concrete. In cele din urma, acesti doi au mai multe in comun decat se pare, deoarece impartasesc dorinta reciproca de a construi ceva care sa fie durabil si satisfacator.