Cugetari

Consecventa este cheia

Uitati-va la ceea ce faceti astazi in viata voastra. In afaceri, sunteti in miscare inainte sau stagnante? Conectati-va cu noi conducatori sau cautati sa tineti concurenta in frau? Va faceti timp sa va faceti trebuile si indatoririle in timp ce va distrati?

Cand va uitati la valorile si practicile intreprinderilor si antreprenorilor de succes, singurul lucru care este evident este ca acestia au dezvoltat un nivel de coerenta in actiunile lor. S-a intamplat peste noapte dupa ce au avut o revelatie tarzie? Probabil ca nu. Au fost o multime de lucruri mici, efectuate intr-o perioada si au produs succes.

Consistenta in afaceri, relatii, prietenii, sanatate,, spiritualitate …. A ramane in concordanta cu actiunile dvs. va duce la rezultate. Iata o avertizare rapida: Asigurati-va ca aceste obiceiuri si comportamente consistente sunt sanatoase si ingrijitoare. Este important in afaceri sa dezvoltati un model de consecventa care sa reflecte un nivel profund de apreciere pentru oamenii din compania dvs. sau in echipa dvs.

„Succesul nu este intotdeauna cu privire la maretie. E vorba de consistenta. Munca consistenta duce la succes. Maretia va veni „- Dwayne The Rock Johnson

Din cand in cand, studiile au aratat ca, de fapt, faptul de a fi consecvent in a arata aprecierea si recunostinta angajatilor poate creste nivelul muncii mult mai mare. Daca apari in mod constant ca un tiran mic si mincinos, atunci vei fi ars. Daca apari in mod constant ca cineva care reflecta umilinta, recunostinta pentru ceea ce se intampla in afacerea si viata ta, atunci veti obtine mai mult din ea.

Este atat de simplu. Consecventaeste una dintre cele mai puternice practici si forte pe care le puteti adauga in afacerea si viata voastra.