Cugetari

De ce cred oamenii în vise? – Află ce spun experții despre visare

Foarte mulți oameni visează și își amintesc visele. Experții spun chiar un lucru destul de surprinzător, că oamenii visează în fiecare noapte, dar nu-și dau seama de acest lucru, de multe ori nu-și pot aminti ce visează, uitarea intervine chiar după trezire.

Cum își pot aminti oamenii visele dimineața? Interesant este faptul că există o cale prin care oamenii își pot aminti visele. Se spune că atunci când un om doarme, dacă își schimbă brusc poziția în timpul somnului, dacă se sucește și se răsucește își va aminti visele a doua zi. Prin răsucire în timpul somnului oamenii îți pot aminti dimineața fragmente din vise. Cei care sunt pasionați de vise sau de visare pot încerca acest lucru – să se răsucească în pat imediat ce se trezesc – pentru a vedea dacă dimineața vor descoperi că au anumite sentimente și că își amintesc o parte din vise.

Un alt lucru despre care au spus experții este că fiecare om are un corp de lumină, numit corp oniric. Acest corp subtil, oniric, se contopește asemenea unei aure cu corpul fizic. Se spune că este format din energii vibraționale care sunt în legătură cu aura și chekrele.

Foarte interesat este și un lucru despre care mulți oameni poate nici nu-și dau seama: efectul muzicii asupra subconștientului nostru. Este foarte bine să ascultăm muzică înainte de culcare, pentru că astfel putem avea vise frumoase. Se spune că muzica trebuie aleasă astfel încât să ne placă foarte mult, ea se conectează cu subconștientul. Fiecare om preferă un anumit gen de muzică. Înainte de a merge la somn se închide televizorul și se ascultă puțină muzică. Subconștientul va prelua ceea ce asculți, iar acest lucru va influența starea interioară, emoțiile. Ideea este că se poate asculta orice fel de muzică, dar să fie muzică pozitivă pentru că ea va induce sentimente pozitive, care apar apoi în vise în timpul nopții.

Mulți oameni își doresc să afle ce le spun visele, să descifreze mesajele pe care ei consideră că le transmit visele. Dacă și tu îți dorești acest lucru atunci interpretează-ți visul online pe acest site, află ce semnifică lucrurile pe care le visezi. Aflând ce reprezintă anumite simboluri din vis, poți găsi o explicație la ceea ce ai visat. Totul depinde de felul în care reușești să asimilezi senzațiile, sentimentele, imaginile pe care le-ai avut în visele tale. Cu siguranță doar tu vei înțelege cu adevărat ce semnificație are visul tău, și nu o persoană căreia îi povestești visul dar nu a simțit senzațiile pe care tu le-ai trăit în vis.

Oamenii au capacitatea de a rezona cu visele pe care le au, cu simbolurile din vise, astfel că reușesc să găsească o semnificație aparte la acestea prin intermediul dicționarelor de vise.

Unul dintre cele mai populare mituri despre visare este să spui că ai visat o persoană pentru că ai văzut-o curând pe stradă. Zi de zi probabil vezi în jurul tău foarte mulți oameni și totuși nu ajungi să-i visezi noaptea. Este clar că ai visat acea persoană pentru că așa a trebuit să ai acel vis, pentru că așa ai simțit. Pur și simplu s-a întâmplat ca să întâlnești acea persoană pe stradă și gândul la ea să te determine să ai un anumit vis.

Oamenii spun că alimentele de un anumit fel, care sunt greoaie, consumate seara pot declanșa anumite vise ciudate, mai bine spus anumite coșmaruri. Se spune și că nu e bine să mănânci mult seara, și nici foarte târziu, pentru că apoi nu mai poți dormi noaptea. Acesta este de asemenea un mit, pentru că ce să vezi, nu există nicio certitudine că oamenii care au o alimentație sănătoasă, au mereu vise plăcute și nu au parte de niciun coșmar în timpul somnului.

Care este de fapt adevărul despre coșmaruri? Aceste vise apar la un om atunci când energia sa este joasă. De obicei, un om va avea un coșmar în timpul somnului atunci când este foarte epuizat, când vibrațiile sale sunt negative, când are frici, temeri, o stare negativă. Coșmarurile apar la oameni și atunci când aceștia sunt influențați de scene violente din filme de groază sau ascultă știri de la televizor foarte negative, despre crime, violuri, etc.

Orice activitate negativă afectează oamenii, le scade câmpul energetic și astfel ei vor avea vise de vibrație joasă. Energiile negative ne fac rău și acest lucru se simte și prin visele pe care le aveam. Pentru a rămâne echilibrați și sănătoși avem nevoie de energie pozitivă, trebuie să ne curățăm câmpul energetic de energiile negative. Orice om trebuie să evite pe cât posibil energiile negative, gândurile și imaginile negative în starea de veghe.

Cercetătorii consideră că alimentația ne influențează sănătatea organismului și calitatea somnului. Cu siguranță un om care a mâncat mult seara nu va avea un somn liniștit, dar nu este obligatoriu să viseze urât. Dacă a consumat și cafea seara este posibil chiar să sufere de insomnie în acea noapte.