Alimentatie

Ai grija de calitatea alimentelor consumate si achizitioneaza un frigider performant

Fara doar si poate un frigider face diferenta in ceea ce priveste pastrarea alimentelor la temperaturi ideale, indiferent ca acestea sunt in stare lichida sau solida.

De cele mai multe ori, majoritatea familiilor, conform unor sondaje, se plang de alegerile facute asupra frigiderelor, mai ales gospodinele care precizeaza ca nu au un spatiu de depozitare mare mai ales in randul carnii, lacatatelor sau lichidelor asa cum ar dori.

Sa facem o analiza scurta si sa vedem care sunt principalele motive pentru care nu facem alegerile corecte.

In primul rand, graba strica treaba, iar atunci cand ceva ne-a placut analizam calitativ si nu cantitaiv. Ar trebui facute ambele lucruri concomitent pentru a nu regreta investitia facuta, iar in timp aceasta sa nu devina o pierdere.

Daca beneficiem de o familie numeroasa, cu peste 5-6 membrii, atunci un frigider spatios este tot ce aveti nevoie, mai ales ca fiecare are preferinte si diete personalizate, mai ales daca sunt de toate varstele.

Un copil consuma mai ales mancare pisata, usor de mestecat si maruntit, pe cand un adult are un meniu diversificat de la mezeluri la uscaturi pana la mancare gatita.

Astfel, atentia noastra trebuie atintita in egala masura asupra marimii frigderului, capacitatatii de compartimentare dar si a functiilor sale speciale. Un frigider Arctic, Beko, LG sau oricare alt model apartinand unui brand cunoscut poate indeplini aceste necesitati ale familiilor numeroase sau cu anumite pretentii.

Intr-un top realizat in anul 2017, puteti afla care sunt acele modele care va pot satisface toate cerintele, iar in timp investitia facuta se va dovedi un real castig.

Frigider LG GTF916PZPM

Spatiul generos de depozitare de pana la 596l si functia Total No Frost, ne ajuta sa scapam de grijile alimentelor alterate odata ce acestea au fost introduse in acest frigider minunat.

Dispune de racire frigider si congelator NO FROST ceea ce inseamna ca gheata nu se va depune, iar afisajul de tip LED ne va ajuta sa-l programam cu usurinta.

Clasa energetica A++ ne ajuta si sa facem economie de energie, iar alte functii speciale ne vor arata de ce este o alegere potrivita.

Dispune de functie super-congelare, sistem de avertizare a usii deschise, sistem de blocare a accesului copiilor si control umiditate, totul la doar 3100 lei, redus cu peste 10% fata de valoarea initiala.

Side by side Samsung RS7547BHCSP/EF

 Acest frigider nu are cum sa nu ne impresioneze, datorita functiilor pe care le are.

Dispune de sistemul Twin Cooling Plus care ofera doua tipuri de flux al aerului pentru a mentine o umiditate adecvata atat la nivelul frigiderului cat si congelatorului.

Afisajul LED permite o programare adecvata asupra temperaturii si ne informeaza cand trebuie schimbat filtrul.

Compartimentele incapatoare ne permit sa adaugam un volum mai mare de fructe sau legume decat la alte frigidere, un lucru remarcabil.

Capacitatea sa de 537 litri ne va asigura un numar mare de alimente depozitat dar si siguranta ca acestea nu se vor altera. Totul la doar 4249 lei, un pret ideal pentru un accesoriu modern si care sa faca fata provocarilor mult timp.