Cugetari

7 lucruri pe care le puteti face pentru a va motiva dupa ce ati experimentat esecul – I

Esecul si succesul fac parte din viata noastra. Dar este provocator sa-ti accepti esecurile si sa te aduci deasupra lor. Esecul este doar o piatra de temelie a succesului dvs., deoarece acesta poate indica de multe ori calea corecta de urmat. Esecurile de toate tipurile trebuie rezolvate in cel mai bun mod posibil. Dar cand viata te da jos, trebuie sa inveti sa te confrunti cu esecurile si temerile tale pentru a te pregati pentru succes. Nu sunteti sigur daca o puteti face sau nu?

Iata care sunt cele mai bune metode care va pot ajuta sa treceti peste esec si sa va intoarceti cu usurinta la rutine:

1. Mediu emotional motivant
Cand va confruntati cu esecurile, este firesc sa va simtiti raniti emotional. 48% dintre oameni recunosc impactul negativ al stresului asupra vietii profesionale si personale. Prin urmare, este esential sa iesiti din starea emotionala si sa va lasati sa va vindecati. Nimeni nu se asteapta sa te recuperezi imediat.

Faceti-va timp si gasiti un mediu motivational emotional, care va ofera puterea de a prelua esecurile. In aceasta faza, vi se cere sa va concentrati asupra a tot ceea ce puteti gasi in jurul vostru. Un mediu de vindecare emotionala va poate reduce stresul si poate face procesul de vindecare mai rapid.

2. Planificati-va urmatoarele actiuni
Cel mai bun mod de a inversa impactul negativ al esecului este sa inaintezi. Decide ce vei face in continuare. Urmatoarele actiuni ar trebui sa fie suficient de productive pentru a readuce rezultatele dorite. Daca efectele esecului sunt ireversibile, incercati sa gasiti o alta modalitate care va poate ajuta sa reusiti. Chiar daca nu v-ati pregatit pentru posibilitatile de a intampina esecul, mai este timp sa va planificati actiunile si abordarea dvs. pentru gestionarea situatiei actuale. Va va oferi mintii o diversiune si va va ajuta sa va ganditi drumul prin esecul pe care l-ati intampinat.

„Pierzatorii renunta cand esueaza. Castigatorii nu renunta pana cand reusesc. ” – Robert Kiyosaki