Cugetari

Carisma tine de interes si incredere

7. Interesul real fata de ceilalti

Oamenii de incredere si carismatici prefera de obicei sa straluceasca atentia asupra altora. Ei motiveaza oamenii, spunand altora cat de bine au lucrat si cat de mult bine au facut in viata asta.

Nu numai ca cei care sunt atrasi de voi vor aprecia lauda, ​​dar si ei apreciaza faptul ca acordati atentie la ceea ce fac. Le ofera un sentiment de implinire. Apoi se vor simti mai putin impliniti si mai importanti.

Cu alte cuvinte, caristmaticii acorda credit in cazul in care creditul este datorat. Daca sunt recunoscuti pentru succes, acestia ofera laudele tuturor si ii imputernicesc pe oameni fara sa astepte nimic in schimb. In schimb, daca ceva nu merge bine, nu se tem sa ia vina asupra lor.

„Nu exista un stimulent mai bun decat capacitatea de a asculta. Abilitatea de a arata un adevarat interes pentru ceilalti o calitate admirabila a unui prieten adevarat „- Phil Callaway

8. Credinta in ei insisi

Chiar daca oamenii au indoieli cu privire la ceea ce fac si la abilitatile lor, oamenii carismatici nu permit ca aceste indoieli sa influenteze interactiuna lor cu oamenii pe care ii motiveaza.