Relatii

Zodia partenerului tau – o sursa pretioasa de inspiratie pentru alegerea cadoului de Craciun

Exista multe persoane sceptice in peisajul autohton, unele dintre acestea fiind ferm convinse ca zodiacul nu influenteaza sub nicio forma caracterul sau personalitatea individuala. Si totusi, studiile de specialitate vin in continuare cu argumente solide in demontarea acestui mit, relevandu-ne detalii ingenioase pe care le putem utiliza pentru a descoperi o mica parte din misterul temperamentelor divergente care ne inconjoara.

Reprezentantele publicului feminin sunt recunoscute pentru nerabdarea ce le caracterizeaza, motiv pentru care preocuparile noastre in privinta cadourilor de Craciun incep sa fie din ce in ce mai vizibile, chiar daca inca ne despart suficiente zile de mireasma Sarbatorilor de iarna. Ca in fiecare an, pe lista prioritatilor s-au instalat rapid acele cadouri Craciun destinate partenerului nostru de viata, pentru finisarea acestora avand nevoie nu doar de inspiratie, ci si de putina creativitate. In acest context, zodia partenerului nostru se poate dovedi un artificiu adjuvant, mai precis o cheie spre descifrarea dorintelor sale materiale si spirituale.

Ce putem spune despre barbatul Berbec, Scorpion  sau Leu?

Ei bine, daca partenerul tau este guvernat de unul dintre aceste semne zodiacale este recomandat ca atentia ta sa se indrepte catre accesoriile pretentioase, voluminoase si atragatoare din perspectiva estetica. Toate cele trei zodii listate sunt ilustrative pentru opulenta si rafinament, in topul preferintelor lor regasindu-se fie echipamentele IT de ultima generatie si  cadourile relationate in mod direct cu mediul lor profesional, fie atentiile scumpe provenite din segmentul fashion sau din cel de infrumusetare.

Taurul, Balanta si Capricornul mizeaza pe spiritul practic al cadourilor

Enciclopedia online Wikipedia atesta faptul ca personalitatile ce poarta insemnul acestor zodii sunt deosebit de echilibrate, ele apreciind de fiecare data latura practica a unei surprize. In pofida faptului ca manifesta aprige afinitati gurmande sau artistice, acestia nu doresc ca persoanele din jurul lor sa isi investeasca economiile in finisarea unor surprinze de proportii. Desi se ascund adeseori in spatele unui masti intangibile ei vor aprecia mai mult decat orice surprizele cu o fragila nota de romantism.

Fii creativa daca doresti sa impresionezi barbatul Gemeni, Varsator sau Sagetator!

Bugetul nu reprezinta o granita semnificativa in alegerea cadourilor pentru aceste trei zodii. De cele mai multe ori, un gram de originalitate si perspicacitate intruchipeaza ingredientele de top care va pot indruma spre o surpriza de neuitat. Iar pentru ca in cele mai multe situatii creativitatea va reprezenta un impuls gata sa te scoata din impas atunci lasa-ti imaginatia sa migreze spre escapadele pline de adrenalina in cele mai ofertante destinatii turistice de pe glob, unde puteti petrece impreuna momente memorabile. Trei firi incantatoare, visatoare si dornice de extaz care nu se vor lasa niciodata ademenite de cadouri scumpe, acestea fiind in viziunea lor artificii superficiale.

Detaliile fac diferenta in cazul zodiilor Fecioara, Rac si Pesti

Firi sensibile, dar iubitoare de ordine si disciplina atat in viata amoroasa cat si in mediul profesional. Alegerile destinate acestor personalitati introvertite iti apartin in totalitate, de cele mai multe ori fiind dificil de conturat idei omogene care sa se potriveasca manusa trasaturilor lor emotive. Indiferent daca alegi un aparat de fotografiat performant, un cd cu valente artistice sau o vacanta in doi, asigura-te de faptul ca ii cunosti in profunzime preferintele pentru ca ei pun pret pe detalii si iti vor aprecia gestul in consecinta.