Fashion

Un costum de baie potrivit pentru tine

Daca vreti un costum baie care sa va avantajeze silueta, nu trebuie sa faceti altceva decat sa optati pentru un model care sa distraga atentia de micile defecte si sa puna in valoare calitatiile dvs.. Pentru asta trebuie sa stiti exact forma corpului.Chiar daca este important sa aratati bine in costumul de baie, este la fel de esential sa va si simtiti bine. Astfel veti avea mai multa incredere in sine.

Costumele de baie cu culoare inchisa in parte de jos si cu culoare deschisa la sutien, sunt potriviti pentru a distrage atentia de burtica mai mare. Totodata imprimeurile florale si nuantele puternice sunt ideale. Evitati dungile orizontale, optati pentru cele verticale sau diagonale. Daca doriti costume de baie care sa subtieze, optati pentru modele cu culori inchise. Optati pentru slipi in locul boxerilor si evitati modelele cu imprimeuri marunte.

Modelele cu franjuri sunt ideale pentru femeile cu bust mic, in timp ce cele cu decolteu in V, sunt ideale pentru un bust generos. Daca aveti picioare scurte, optati pentru costume de baie intregi, decupate. Dungile verticale alungesc si subtieaza, evitati in schimb pantalonii scurti sau slipul cu talie joasa. Iar pentru a masca soldurile late, alegeti un slip lat si cu talie joasa, intr-o culoare si cu imprimeuri mici.

Cu ajutorul sfaturilor de mai sus, cu siguranta stiti sa puneti in valoare calitatile dumneavoastra si sa fiti cea mai atragatoare de pe plaja sau la strand.