Relatii

Trei initiative care vor elimina monotonia din viata de cuplu!

De ce sa nu recunoastem faptul ca, la un moment dat, devine dificil sa mentinem aprinsa scanteia in propria relatie, fie pentru ca „beneficiem” de un program profesional foarte aglomerat, fie pentru ca ne-am lasat prada monotoniei si rutinei cotidiene. Insa, daca ajungem in ipostaza de a realiza faptul ca relatia noastra are nevoie de un plus de revitalitate atunci ar trebui sa ne gandim serios la artificiile pe care le putem pune in practica pentru a ne pastra jumatatea alaturi de noi. In primul rand, dumneavoastra ar trebui sa intelegeti faptul ca o relatie insumeaza un angajament longeviv ce  nu se autosustine, iar acest lucru se traduce printr-un efort consistent din partea ambilor parteneri pentru ca lucrurile sa functioneze ca la inceput!

Alegeti un accesoriu indraznet pentru o noapte pasionala!

Fie ca vorbim despre o lenjerie satinata intr-o culoare seducatoare sau despre introducerea unor jucarii sexuale in propriul dormitor, orice astfel de tentativa se poate dovedi decisiva pentru reimprospatarea vietii intime. Persoanele mai putin familiarizate cu accesoriile din aceasta gama pot miza pe comunele vibratoare pe care le regasesc in orice magazin de profil. Nu trebuie sa va simtiti stanjenita in momentul in care alegeti aceasta „directie” pentru a aduce ceva nou in dormitor, mai ales ca reprezentantii publicului masculin se declara mai mult decat incitati de asemenea initiative iesite din tipar.

Fructificati micile detalii pe care partenerul vi le-a marturisit in trecut!

De-a lungul timpului, partenerii unui cuplu au tendinta fireasca de a-si marturisi preferintele intime, iar aceasta premisa este una mai mult decat favorabila pentru femeile care doresc sa isi impresioneze jumatatea. Astfel, daca dumneavoastra sunteti constienta de faptul ca lenjeria de culoare alba intruchipeaza artificiul care o sa va surprinda pe deplin partenerul, atunci nimic nu va opreste sa alegeti setul „Sexy Valentine Premium Alb” din catalogul acestui sex shop, acest model fiind unul aflat la granita dintre „inocent” si „incitant”.

Un mic secret din partea redactiei noastre este acela de a miza pe seturi complexe de lenjerie intima, in componenta acestora fiind de preferat sa se regaseasca fie un desuu usor transpartent, fie un portjartier dantelat impecabil lucrat. Barbatii iubesc sa descopere pe cont propriu anumite detalii, asa ca nu trebuie sa va asumati dumneavoastra aceasta sarcina prin alegerea unui set minimalist de lenjerie intima.

Dovediti-va latura romantica!

Chiar daca pare dificil de crezut, majoritatea reprezentantilor publicului masculin sunt impresionati in momentul in care au ocazia sa descopere valenta romantica a partenerei lor de viata. Asadar, daca visati la un cumul de momente memorabile atunci trebuie sa puneti  la punct toate coordonatele unui ambient relaxant. In primul rand, alegeti o lenjerie de pat matasoasa, realizata dintr-un material calitativ si racoros. De asemenea, nu lasati deoparte gradul de luminozitate al camerei care trebuie sa fie unul usor obscur, rezultat obtinut facil prin intermediul draperiilor semi – transparente. Lumanarile sau betisoarele parfumate, spumantul afrodisiac pentru baie, dar si uleiul de masaj intruchipeaza trei artificii care va vor ajuta sa creionati ambientul mirific pentru o noapte de neuitat.