Diverse

Sfaturi practice in alegerea surprizelor pentru cei dragi

Nu ezitati sa il intrebiati cu tact ce isi doreste. “Luati notite” pe parcursul unei perioade de timp inaintea evenimentului si s-ar putea sa il surprindeti in mod placut.

Observati stilul de viata celui caruia vreti sa ii faceti cadou: daca este un fan al sportului, obsedat de munca, student, petrecaret, cu simtul umorului dezvoltat si sigur va vor veni idei.

Ganditi-va la varsta si statutul social / financiar; este evident, ca daca are o situatie materiala care ii permite orice vrea el, e mai bine sa te axezi pe un element valoros in genul produselor Hi-Tech, decat sa ii oferiti mai multe chestii ieftine pe care le-ar putea considera inferioare. Pe de alta parte, daca el isi poate cumpara tot ce vrea, nu ezitati sa luati ceva pentru sufletul lui, care va reprezinta pe dumneavoastra sau relatia pe care o aveti. Atunci obiectul va capata valoare sentimentala si e putin probabil ca el este sa se gandeasca la cat a costat, pentru ca stim cu totii ca „sunt lucruri pe care banii nu le pot cumpara”. Acesta este un aspect care trebuie atent luat in considerare mai ales cand este vorba de cadouri iubiti.

Ganditi-va la elemente care sunt legate de hobby-urile sale, chiar daca acestea nu sunt direct legate. De exemplu daca ii place fotbalul sau alte sporturi puteti, sa mizati pe un echipament al echipei favorite, un DVD de colectie cu aceasta sau o carte/almanah editie speciala daca gasiti, cu siguranta il veti impresiona.

Unele persoane aleg cadouri universale pentru barbati, cum ar fi whisky sau trabucuri. Aceste tipuri de cadouri sunt foarte impersonale si indica faptul ca intr-adevar nu cunosc persoana, dar totusi sunt considerate a fi „sofisticate”. Veti vedea, de obicei, acest tip de cadou, este oferit fie de catre un angajator sau de o femeie foarte tanara si fara experienta. Daca doriti sa oferiti un astfel de cadou, cel putin asigurati-va ca este fumator inainte sa-i daruiti trabucuri, pentru că o multime de tipi care nu fumează ar fi jigniti la obtinerea unui asemenea cadou.

Pe scurt: nu este atat de dificil sa alegeti cadouri pentru barbati sau cadouri iubiti daca acordati putina atentie stilului de viata sau personalitatii lor. Incercati sa nu alegeti obecte vestimentare doar daca ii cunoasteti foarte bine stilul sau stiti ca isi doreste unul anumit, aceast sfat este valabil si in cazul parfumurilor.