Diverse

Daewoo FN – 400NTM, un nou electrocasnic vital pentru bucatarie

Daewoo FN - 400NTMDaewoo, una dintre cele mai importante companii din lume in domeniul electrocasnicelor, ce dateaza inca din anul 1971, aduce in prim-plan un produs indispensabil, prezent in fiecare dintre locuintele noastre. Daewoo FN-400NTM este un frigider ce beneficiaza de dotari tehnice remarcabile. Acesta este alcatuit din 2 usi si, implicit, repartizat in 2 compartimente. Este suficient sa cautam Daewoo FN-400NTM pret si vom avea la dispozitie oferte care mai de care mai avantajoase, iar de calitatea acestui aparat electronic va veti convinge prin informatiile de mai jos.

In primul rand, designul abordat este unul pe argintiu, o culoare simpla, ce nu va intampina dificultati in integrarea printre obiectele de mobilier sau alte electrocasnice din bucataria proprie. Caracterul modern al frigiderului este redat prin diferite functii si accesorii de afisaj, precum termostatul ce indica temperatura de functionare a frigiderului si permite reglarea acesteia. Usile frigiderului sunt reversibile. In acest fel, directia de deschidere nu va reprezenta o problema si va poate oferi solutii aditionale de plasare a aparatului. In ciuda faptului ca este un frigider incapator, asezarea acestuia nu va deveni un inconvenient. Spatiile sale de depozitare sunt foarte bine distribuite si organizate, in asa fel incat dimensiunile sale sa fie de 170.5 x 68.9 x 70 cm, suficient de mic pentru a se integra perfect intr-o bucatarie mica de apartament.

Puteti consulta si alte pareri ale altor cumparatori ai produsului pentru a va consolida informatiile deja detinute despre acest produs si sa va asigurati ca este alegerea potrivita, atat ca pret cat si din perspectiva functionalitatilor.

Revenind la detaliile tehnice, cele 2 compartimente principale ale produsului sunt: frigiderul si congelatorul. Congelatorul este situat in partea superioara, dimensiunea sa fiind vizibil mai mica decat cea a frigiderului propriu-zis.

Capacitatea totala a aparatului este de aproximativ 397 de litri, dintre care 286 de litri sunt atribuiti frigiderului, respectiv 111 litri pentru congelator.

Partea inferioara este formata din 3 rafturi fabricate din sticla si un compartiment plasat in partea de jos, folosit pentru depozitarea fructelor si a legumelor. Nu intalnim prea multe surprize privind partea estetica, comparativ cu alte modele din aceeasi gama de produse.

Congelatorul este prevazut cu un compartiment in interiorul caruia pot fi plasate orice fel de alimente. Mai mult de atat, pe usa acestuia exista 2 suporturi menite sa sustina diverse pachete alimentare sau sticle de dimensiuni mici.

Dupa cum deja am mentionat, sensul de deschidere al usilor poate fi modificat, dar cel prestabilit este de la stanga la dreapta. Clasa energetica de consum este A+, deci nu e nevoie sa va
faceti probleme legate de electricitate, chiar daca este un electrocasnic ce necesita functionarea in permanenta.

Frigiderul beneficiaza de cele mai noi tehnologii disponibile pe piata. Prin intermediul sistemului NoFrost, racirea are loc uniform si nu va impune pozitionarea alimentelor intr-un anumit fel. Repartizarea pe 2 usi, respectiv 2 compartimente nu va permite aerului sa treaca din congelator in frigider si invers. Iluminarea din interior se face prin intermediul unor leduri.

Daewoo FN-400NTM este un frigider ce se remarca prin designul minimalist, culori simple, usurinta cu care poate fi utilizat, dispune de cele mai noi tehnologii si functii din perioada contemporana si are un pret convenabil.