Diverse

Recomandari pentru combine frigorifice

Cu totii avem nevoie de o combina frigorifica, mai ales daca avem o familie numeroasa, care trebuie sa pastreze in bune conditii o cantitate mare de alimente. Deosebit de utile avand in vedere capacitatea de a pastra alimentele ca un frigider si de a le ingheta ca un congelator, combinele frigorifice ajung sa fie unele dintre cele mai des intalnite aparate electrocasnice din gospodarii. Alaturi de echipa magazinelor online de electrocasnice, care comercializeaza cea mai mare varitate de combine frigorifice, va voi expune cateva secrete ce nu le stiati despre aceste produse, despre intretinerea si protejarea lor, pentru a pastra cat mai bine alimentele.

Echipele magazinelor online ne avertizeaza asupra temperaturii ce trebuie mentinuta in incapere, aceasta trebuind sa aiba intre 10 si 32 grade Celsius. O valoare mai mare a temperaturii din camera necesita un efort mai mare de racire din partea combinei frigorifice, aceasta consumand mai mult curent electric, fiind mai mult solicitata. Astfel,ele recomanda stabilirea pozitiei unei combine frigorifice intr-un loc racoros, ferit de lumina soarelui.

Specialistii magazinului online avertizeaza in privinta pastrarii mancarii in interiorul congelatorului unei combine frigorifice, inghetarea acesteia la o temperatura de pana la -40 de grade neinsemnand ca aceasta se poate conserva si dincolo de termenul de valabilitate al produselor.

O alta recomandare in privinta pastrarii alimentelor este sa nu le inghesuiti in congelatorul combinei, pentru a permite circularea corecta a curentilor de aer rece. Un alt aspect pe care trebuie sa-l luam in considerare este evitarea scurgerilor de lichide in congelator, locuri care pot adaposti bacterii.

In momentul deschiderii usii unei combine frigorifice, incercati sa va miscati rapid, pentru a nu introduce caldura inauntru, lucru daunator pentru combina, necesitand un efort mai mare pentru revenirea la temperatura optima. Tot apropo de temperatura optima, specialistii spun ca aceasta se pastreaza chiar si in cazul unei pene de curent timp de mai bine de 18 ore. Deci, daca se opreste curentul, nu va faceti griji pentru mancarea congelata, sau racita din combina frigorifica.

Acestea sunt doar cateva din recomandarile pentru combine frigorifice. Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre acestea, nu evitati sa constactati specialistii magazinului de electrocasnice online cu una dintre cele mai mari oferte de astfel de produse din Romania.