Beauty

Prima noapte cu el

Vrei sa te doreasca? Vrei ca prima noapte cu el sa fie perfecta? Atunci nu te baza doar pe el…la fel cum ai tu emotii si el are emotii.
Vrei sa te doreasca? Vrei ca prima noapte cu el sa fie perfecta?

Atunci nu te baza doar pe el…la fel cum ai tu emotii si el este concentrat probabil prea mult asupra erectiei. Cauta semne ca ii place si ca este excitat.

Respira repede? A transpirat? Are buzele intredeschise? Te priveste intens?

Fii atenta la distanta dintre corpurile voastre, daca se apropie de tine inseamna ca are nevoie sa il strangi in brate, sa il atingi. Daca se departeaza inseamna ca ai fost prea rapida si este pe punctul de a termina si nu vrea sa se grabeasca. Adevarul este ca si barbatii vor alt tip de femeie in pat si nu ai cum sa iti dai seama de asta de la inceput: unii prefera tinerele inocente, „aproape” virgine, altii vor sa aiba relatii cu „vampa” si sa poata repeta toate scenele din ultimul film porno vazut.

Cum il „castigi” de partea ta:

1. Ocupa-te de corpul tau, descopera-l incetul cu incetul, cu atingeri tandre, cu mangaieri. Dezbraca-te ca si cum ai fi vedeta unui film

2. Fii egoista si gandeste-te doar la ce iti place tie. Fa toate acele miscari care te aduc pe tine la orgasm. El va fi mai mult decat multumit. De obicei, asa cum spunea un bun prieten al meu „nu exista femeie care sa nu ma aduca la orgasm”.

In schimb, femei care sa nu aiba orgasm dupa o partida de sex..sunt destule. Si da, in cazul in care te afli in aceasta situatie si nu ai avut orgasm, nu minti si nu te preface. Intri intr-un joc al minciunilor pe care nu ti-l doresti. Important e ca el sa te cunosca pe tine, sa isi dea seama ce iti place, cum iti place. Ii spui ca, tocmai pentru ca este prima oara si ai avut emorii, nu ai avut orgasm. Dar a fost o seara absolut perfecta.

3. Nu te rusina de corpul tau. Multe femei se inchid in ele cand sunt dezbracate, in loc sa se bucure si stau cu picioarele stranse. Bucurati-va de corpul vostru, laudati-va cu el si faceti toate miscarile senzuale pe care le stiti. Ca sa fiti stapana pe situatie urmariti-l pe el in tot acest timp.