Diverse

O statie de calcat, varianta economica pentru calitatea si aspectul hainelor tale

Cu siguranta termenul de statie de calcat nu iti suna prea cunoscut, obisnuindu-te sa ai in dotare clasicul fier de calcat asa ca lasa-ne sa te ajutam sa te familiarizezi cu notiunile.

O statie de calcat este fratele mai mare al fierului de calcat, care dispune de performante cu totul si cu totul deosebite ce se raporteaza la material, netezire, uscare si calcare perfecta a hainelor fara sa existe efecte adverse.

De multe ori fierul de calcat, actionand cu aburi umezi nu ofera cea mai buna calitate in calcare, mai ales atunci cand avem pe masa niste haine din materiale pretentioase sau facute din straturi ceva mai groase.

Dar poate vi s-a intamplat ca talpa fierului sa fie atat de incinsa incat sa va dea impresia ca se lipeste de o anumita tesatura, lucru care cu siguranta nu v-ar conveni deloc, atat in cazul in care ar exista o urma pe haina, dar si de impresia de scorojeala si in viitor de degradare.

Un aparat de calcat cu aburi are grija de toate aceste aspecte si ofera o calitate ridicata tesaturilor , avand niste functii de performanta foarte inalte, cateva din cele mai importante se raporteaza la aburii uscati, economia de energie, usurinta in aplicare si intretinerea usoara.

Probabil credeti ca toate aceste performante au si un cost pe masura insa noi va sfatuim sa nu va faceti griji deoarece avem si pentru dumneavoastra cateva solutii ideale pentru buzunar.

Statie de calcat Tefal Optimo GV4630

Aceasta statie de calcat este ideala pentru persoanele care au timpul limitat si care doresc un aspect de neuitat al hainelor.

Statia  de calcat este pregatita in doar 4 minute pentru cele mai bune rezultate, iar rezervorul de 0,7l se poate umple usor.

Prezinta spatiu de depozitare a cablului electric, lucru care ne fereste in timp de vesnicul fenomen de  rupere in anumite parti, gasit frecvent la electrocasnice.

Acest produs se afla la promotie, cu reducere de peste 35%, la incredibilul pret de 300 lei.

Statie de calcat Electrolux EDBS2300

Sistemul Thermoblock face posibila incalzirea acestui tip de statie calcat in doar 1 minut! Talpa este compusa din inox, lucru care aduce in discutie rezistenta, iar aparatul dispune de asemenea de un sistem de protectie care ne indica cand este ideal sa operam pe diverse tesaturi si cand nu.

Capacitate rezervorului este de 0,9l, lucru ce ne permite sa calcam un volum destul de mare de haine si valoreaza doar 299,48 lei, redus cu peste 30% fata de valoarea initiala!