Cugetari

Nu stii cum sa procedezi pentru a-ti gasi jumatatea in mediul virtual?

site de matrimonialePlatformele de socializare ori cele de matrimoniale sunt – pentru aceia dintre voi care au dificultati in a lega relatii de lunga durata – o alternativa la indemana, de incredere, dar si suficient de populara pentru a angrena in mijlocul sau numeroase alte persoane care se gasesc in aceeasi situatie sentimentala delicata. Bineinteles, pentru a avea succes in momentul in care acceseaza un astfel de site, fiecare persoana trebuie sa stie cum sa isi puna in valoare plusurile si minusurile, asta pentru castiga increderea celui care se afla in spatele ecranului, poate la mii de kilometri distanta.

Fotografiile sunt esentiale

Iar ele trebuie sa iti sublinieze individualitatea. Prima regula, considerata a fi una fundamentala, este aceea de a nu posta fotografii care nu iti apartin, indiferent daca ele iti infatiseaza sau nu chipul. Asa cum am spus, pentru a iti construi o relatie deosebita, increderea este primul lucru pe care iti vei dori sa il castigi din partea partenerului.

De asemenea, nu incerca sa pari ceea ce nu esti. Din perspectiva fotografiilor, acest lucru s-ar traduce in urmatorul mod. Daca nu esti o femeie care adora machiajul puternic, ci prefera o alura mult mai naturala, atunci nu te sfii sa iti afisezi naturaletea si in poza de profil. De asemenea, stilul vestimentar pe care il adopti in cadrele imortalizate trebuie sa fie asemanator cu cel abordat in realitate, asta pentru a nu oferi o impresie falsa celor din jur.

Ofera popularitate contului

Cei care vor sa aiba cat mai multe alternative inca de la inceput, mai precis sa le revina lor dreptul de a-si selecta interlocutorii, pot apela la rezultatele studiilor de profil. In urma indelungatelor cercetari s-a dovedit faptul ca persoanele care adopta un stil de viata energic, infatisandu-l prin intermediul fotografiilor in aer liber ori la diverse petreceri,au mai multe sanse sa atraga atentia celor din jur.

Un alt indiciu ar fi acela sa va afisati pasiunile, precum animalele de companie, mersul la sala, ori plimbarile indelungate prin parc. Nici pozele cochete nu sunt mai putin recomandate, insa aveti grija sa nu intreceti barierele intimitatii daca doriti ca barbatii din jur sa va priveasca respectuos si afirmativ.

Claritate in exprimarea dorintelor

Daca va completati cu grija profilul inca de la bun inceput exista mai putine sanse ca persoana din spatele celuilalt monitor sa nu corespunda cerintelor voastre. Incepand cu varsta, ocupatia, trasaturile de caracter si planurile de viitor, toate aceste detalii devin esentiale in momentul in care va completati profilul de pe un site de matrimoniale.

In mediul virtual se pot gasi persoane cu stiluri de viata complet opuse, dar si cu perspective contradictorii pentru viitor. Asadar, cu cat sunteti mai selectivi de la bun inceput, cu atat aveti sanse mai multe sa nu ramaneti cu dezamagiri.

Graba nu isi are locul in mediul virtual

Sa spunem ca „fata in fata” ne putem lasa purtati de emotii, de sentimente ori de alti factori exteriori pentru a arde din etapele unei relatii pe care o dorim de lunga durata, lucru pe care nu trebuie sa il facem in mediul online.

Chiar daca ai impresia ca persoana din spatele monitorului este cea potrivita pentru tine nu trebuie sa te grabesti sa o intalnesti, ci ar trebui sa continui sa o cunosti asa, prin scris ori cu ajutorul platformelor de socializare. Ritmul poate fi unul lent la inceput, insa mai mult ca sigur legaturile vor deveni mult mai puternice daca o sa fiti, mai presus de orice, foarte buni prieteni.