Diverse

Mihaela Titoc, Marketing Manager Galaxy Tobacco

Ca sa ai succes trebuie sa fii constient de ceea ce poti, sa fii pasionat de ceea ce faci, sa speri ca visele tale sa devina realitate. Pasiunea face ca succesul sa devina o arta.
– Pentru fiecare dintre noi succesul are alta definitie. Cum ai descrie succesul tau?

Succesul, in viziunea mea, este incununarea pasiunii. Pentru a avea succes trebuie sa muncesti din greu, sa lupti pentru convingerile tale si sa dai poate 150% din tine, sau poate chiar mai mult.

– Ca sa ai o viata plina de succese trebuie sa…

Ca sa ai succes trebuie sa fii constient de ceea ce poti, sa fii pasionat de ceea ce faci, sa speri ca visele tale sa devina realitate, sa faci lucruri din ce in ce mai bune ca sa te apropii de perfectiune. Sa crezi in tine, sa crezi ca poti schimba domeniul in care operezi, daca nu total, macar o parte, in mai bine. Pasiunea face ca succesul sa devina o arta.

– Care sunt cele mai importante calitati pe care trebuie sa le aiba un om?

Modestie as spune in primul rand, lucru care la noi lipseste cu desavarsire; Sa ramina om, indiferent de pozita pe care o are in timp; munca, ascultarea altor pareri, cumpatarea, dragostea, bunatatea, desavirsirea, necondamnarea.

Iar o femeie , indiferent de problemele profesionale pe care le are , sa lase la usa casei problemele si sa RAMINA FEMEIE !

– Care sunt cele mai importante calitati ale tale?

Alte persoane ar trebui sa raspunda la aceasta intrebare.

– Ai o persoana pe care o admiri? Profesional, personal…?

Flavio Briatore , este un excelent manager.

Fernando Alonso – personal este un prieten exceptional. Cu primii bani pe care i-a castigat in F1 , le-a cumparat o casa parintilor. Parintii lui vin des impreuna cu el la curse.

– Daca ar fi sa fii un star, din orice alta epoca, pe cine ai alege? Si de ce.

Sofia Loren. Admir persoanele care “imbatrinesc frumos “, si care ramin oameni indiferent de fazele vietii prin care trec sau de problemele pe care le au.

– Ai o expresie proprie pe care ceilalti au preluat-o de la tine? Daca da, care este. Daca nu, care este motto-ul tau in viata?

Problemele ramin la usa Companiei .

– Daca ai avea o super putere, care ar fi si de ce?

Sa vindec oamenii de boli .

– Cartea favorita?

Schimbarea la fata a Romaniei –Emil Cioran ; Sacrul si Profanul –Mircea Eliade

– Filmul favorit?

Parfum de Femeie

– Ce ti-ai dorit foarte mult sa faci si a ramas nerealizat?

Un copil. Si mai mult timp liber .