Cugetari

Care sunt ariile in care intervine influenta horoscopului?

Horoscopul este componenta cea mai important a stiintei numite astrologie. Semnificatia acestuia pentru oamenii din intreaga lume, poate fi judecata dupa raspandirea sa geografica dicolo de granite, culturi sau religii. Majoritatea revistelor, ziarelor sau portalelor de stiri, acorda spatiu zilnic pentru horoscop, datorita cererii ridicate din partea cititorilor. Cuvantul in sine are diferite sensuri datorita tipurilor variate de prezentare pe care le suporta. In astrologia vedica, horoscopul este diagrama care reprezinta pozitionarea planetelor din sistemul solar la data nasterii unei persoane. Cu toate acestea, cea mai comuna definitie a horoscopului se refera la predictiile bazate pe semnele zodiacale.

Cat de adevarat este un horoscop?

Multi oameni cred ca horoscopurile nu sunt corecte din punct de vedere astrologic, pentru ca exista un numar limitat de semne zodiacale (12), care reprezinta un numar enorm de oameni care traiesc pe pamant si este aproape imposibil sa prezici ceva valabil pentru fiecare dintre acestia, bazandu-te doar pe 12 semne. Logic, acest lucru este corect, si cu siguranta nu exista o acuratete de 100% a predictiei la nivel individual. Dar, in general, un astrolog cu experienta care cunoaste bine principiile astrologiei si scrie zilnic aici, poate face predictii care sa se potriveasca majoritatii persoanelor dintr-o anumita zodie. Sub nicio forma nu va fi adevarat 100%, fiecare cuvintel scris sau spus. Cu toate acestea, vom primi o generalizare destul de precisa care isi mentine validitatea daca o privim dintr-o perspectiva mai larga.

Horoscopul dragostei si acuratetea acestuia

Horoscopul dragostei a deveni foarte popular si exista o multime de persoane care chiar il cosidera a fi adevarat. Astrologia da unele indicatii despre fiecare semn zodical, raspunzandu-i acestuia care va fi cursul vietii sale amoroase in linii mari. Aceste indicatii, intelese corect, pot aduce un om pe calea fericirii si a implinirii, transformandu-i in bine viata sentimentala. Celor care trec printr-o perioada dificila, le poate oferi incredere in sine si incurajare, iar celor singuri le poate oferii indicii despre cum sa isi schimbe viata pentru a gasi o persoana potrivita lor.

Horoscopul zilnic

Daca ai moralul putin scazut si citesti un horoscop azi, acesta iti poate transforma ziua radical. Daca aflati cum va fi ziua de azi in general, unde aveti sanse sa reusiti si ce nu ar trebui sa faceti, puteti culege o multime de beneficii care sa va schimbe ziua intr-o experienta minunata, plina de bucurie si reusite. Cu toate acestea, cele mai multe dintre horoscopurile zilnice nu sunt precise din punct de vedere astrologic si de aceea nici foarte eficiente. De aceea, este important sa cautati unul scris de un astrolog cu experienta.

Horoscopul carierei
In lumea moderna, cariera a ocupat prima pozitie pe scena vietii noastre. Si pentru ca nu toti suntem complet satisfacuti cu meseria pe care am ales-o sau ritmul evolutiei carierei noastre, putem lua cateva sfaturi de la astrologi, care sa ne ajute sa castigam satisfactie in munca si dezvoltare personala. Acestea pot veni sub forma unui horoscop lunar, zilnic sau chiar sub forma unei analize pe de-a-ntregul a vietii noastre profesionale, care sa ne confirme sau infirme daca suntem pe calea cea buna.

Horoscopul online

Nu toate site-urile pe care gasim horoscopuri sunt la fel de precise, insa pe unele putem gasi o multime de optiuni speciale si de sfaturi la care nici nu ne-am fi asteptat. Putem gasi in aceeasi pagina web, horoscopul general, lunar, zilnic, compatibilitati amoroase sau predictii de cariera si sanatate, precum si explicatii ale acestor predictii. In concluzie un site care sa va ofere un horoscop complet (si preferabil gratuit) merita cautarea.