Cugetari

Meditatia si beneficiile ei

Dintre toate hack-urile de productivitate pe care le-am incercat de-a lungul anilor, nici unul nu a avut un impact pozitiv in comparatie cu momentul in care am decis sa apelez la meditatie. Doar 8 minute pe zi pentru a fi precise. Meditatia este o practica care a fost in jur de secole. Odata utilizata in primul rand de practicienii budismului pentru a ajunge la un nivel mai inalt de constiinta, stiinta a demonstrat ca are si mai multe beneficii pamantesti.

In ceea ce priveste rapoartele Healthline, meditatia imbunatateste concentratia, reduce oboseala si stresul, aduce un sentiment de relaxare si imbunatateste tiparele de somn, printre alte beneficii. Toate motivele de mai sus explica de ce unii dintre cei mai de succes oameni se bazeaza pe meditatie pentru a se dezvolta in profesiile lor. Jeff Weiner, fostul director executiv al Yahoo si actualul CEO al Linkedin, spune ca meditatia a avut un impact pozitiv imens asupra productivitatii sale. In mod similar, Ray Dalio, care este fondatorul Bridgewater Associates, atribuie o mare parte din succesul sau meditatiei.

Meditatia trebuie sa fie un moment profund, poate cel mai profund moment in care vorbesti tu cu tine si poti sa te calmezi si sa vezi lucrurile mai calm.

Incercati aceasta practica si eu astept cu nerabdare sa vad care sunt beneficiile ei pentru dumneavoastra.