Cugetari

Nu pot sa il invit eu in oras?

In primul rand trebuie sa renuntam la lumea de povesti si sa coboram cu picioarele pe pamant, unde, chiar si femeile puternice trebuie sa respecte cateva reguli.
In situatia mea, datorita dezvoltarii profesionale si increderii in mine, barbatii spun ca ii intimidez. Din acest motiv m-am gandit ca ar trebui sa le intind o mana de ajutor si sa ii invit eu pe ei in oras.

Dar cine are nevoie de un barbat care sa nu fie in stare sa te invite macar la o cafea? Asa ca dupa cateva experiente esuate am renuntat sa mai fiu eu cea care are initiativa. In final barbatii ne considera sexul „slab”, asa ca le ofer lor ocazia de a fi sexul „puternic”.

O sa va povestesc de un singur caz care nu s-a terminat dupa o singura iesire. De obicei barbatii care nu au curajul sa te invite primii la cafea, nu o fac nici a doua oara. In acest caz, invitatia a venit si, la miezul noptii ne-am intalnit a doua oara. Am iesit la o benzinarie ce avea si cafenea si am stat 3 ore… in care mi-a povestit de relatiile lui. Eram asadar a doua femeie cu initiativa din viata lui. Si baiatul meu presupus „timid” imi destainuie toate substraturile vechii lui relatii. Mi-a povestit cum vechea lui prietena, in urma unei despartiri durereoase a venit la el si i-a spus ca vrea sa aiba doar o relatie sexuala.

Ca nu vrea sa se indragosteasca, vrea doar sex. Iar el, mare cavaler, nu putea sa o refuze si au inceput marea aventura. Dupa doua saptamani si-au dat seama ca sexul este mult prea bun pentru a nu fi impreuna. S-a indragostit ea si la cateva saptamani s-a indragostit el. Si timp de doi ani lucrurile au rezistat, chiar daca se certau ziua, noaptea se impacau. „Atunci cand faci sex esti sincer” zicea el. Acum e trist, ea s-a mutat de la el, a plecat cu menajera si e singur. Am stat si am ascultat, uimita, ca data viitoare cand se va intalni cu o alta va spune despre mine ca l-am sunat si l-am invitat in oras. Oare va mentionat ca nu pentru sex, nu pentru iubire ci pur si simplu pentru ca imi placea… Am depasit momentul si in final baiatul are initiativa: sa mergem la film ziua urmatoare…