Cugetari

M-am nascut optimista

Am crezut tot timpul ca voi reusi chiar si atunci cand pierdusem tot si trebuia sa o iau de la zero. Si nu de putine ori mi s-a intamplat acest lucru.

Am cautat mereu sa vad oportunitatile din fiecare situatie, chiar si atunci cand ceilalti spuneau ca am gresit directia de mers.
Am stiut ca atunci cand vreau ceva si muncesc suficient de mult este imposibil sa nu obtin acel lucru.

Am simtit din plin ca soarta te impinge de la spate dar poate sa te dea inapoi. Singura alegere pe care o poti face este sa mergi mai departe, cu fruntea sus si cu incredere ca de data aceasta nu te va mai opri nimeni.

In copilarie am invatat ca pot face orice. Puteam sa ma urc pe casa, puteam sa ma urc in cel mai inalt nuc si la fel de usor puteam sa pic. Libertatea pe care o aveam mi-a dat curaj sa incerc.

Apoi viata intr-un oras ca Bucurestiul m-a transformat. M-a inspirat. M-a facut sa cred, sa visez, sa sper, sa iubesc, sa imi doresc sa stiu mai mult, sa pun pasiune in tot ce fac si sa vreau sa fiu o castigatoare.

Am inceput sa lucrez si am cunoscut oameni extraordinari. Oameni care m-au motivat si mai mult, parteneri ce s-au transformat in prieteni pentru toata viata.

Am invatat de la ei conceptul de a fi numarul 1 pe o piata si am dezvoltat proiecte care ne-au pozitionat ca leaderi pe o nisa, evitand riscul de a nu fi intre primii in mintea clientului.

Ca femeie …respectul si dragostea au fost cele care m-au format.

Ne vom cunoaste la finalul lunii octombrie in cadrul evenimentului de Haloween pe care il pregatim pentru voi impreuna cu baietii de la Mens Health.