Cugetari

Greselile sunt pietre de pas – II

3. Transformati greselile in lectii
Esecurile sunt pietrele de pas spre succesul tau. Fiecare esec pe care il intalnesti iti aduce un pas mai aproape de succes si, in final, iti indica calea cea buna spre succes. Este crucial sa inveti din greselile pe care le-ai facut si sa nu le repeti niciodata.

Iar esecul are potentialul de a va invata asta. Greselile care sunt responsabile pentru esecul tau indica o cale corecta de a finaliza o sarcina. Si aceasta este ceea ce trebuie sa reusim in viata noastra. De acum incolo, nu ai nevoie de directia nimanui, deoarece greselile tale te ghideaza in modul corect.

4. Greselile sunt naturale, nu le este mila
Cu totii facem greseli. Cei mai multi dintre antreprenorii de succes de astazi au invatat multe lectii din esecurile lor si au avut succes ulterior. Nu este nimic rau in a esua sau a gresi. Fara a invata modul corect de a indeplini sarcinile, este evident ca esuezi de mai multe ori.

Prin urmare, amintiti-va sa va ridicati din groapa esecurilor sau a greselilor si sa va concentrati pe ceea ce aveti de gand sa faceti in continuare. In ciuda faptului ca simtiti esecul, nu va temeti sa o infruntati din nou. Calea spre succes trece prin mai multe esecuri si, invatand modul corect de a efectua operatiuni, va puteti asigura ca obtineti succesul care dureaza mult.