Cugetari

Nu mai gandi, actioneaza!

Dupa cum se intampla, majoritatea oamenilor sunt blocati in acest moment, motiv pentru care nu vad rezultate nici dupa citirea cartilor, vizionarea videoclipurilor si participarea la seminarii. Sigur, cateva lucruri s-ar putea schimba aici si acolo, dar o transformare adevarata si permanenta – asta nu e ceva suficient pentru oamenii care se confrunta. Si iata de ce.

Majoritatea oamenilor inca  este lipsita de la acest ingredient esential, care este fundamental atat pentru transformarea permanenta, cat si pentru succesul: convingerea adevarata si formarea obisnuita. Cu alte cuvinte, le lipseste credinta care formeaza obiceiul care duce la succes.

Rezultatele dvs. sunt determinate de actiunile dvs. Actiunile pe care le faceti sunt determinate de comportamentul dvs. care este sub influenta directa a obiceiurilor dvs. si dupa cum stim cu totii, obiceiurile dvs. nu se formeaza prin rationament intelectual sau forta aplicata. De fapt, obiceiurile si credintele tale nu se pot forma nici macar instantaneu.

Cu alte cuvinte, nu conteaza ce spune sau face altcineva, daca mintea si puterea creatoare nu se impresioneaza cu acea idee de bogatie si succes, nici un rezultat fizic nu va aparea.

Acesta este probabil singurul lucru pe care guru-ul cel mai motivational nu-l subliniaza suficient. Daca s-ar intampla, vom vedea ca mai multi oameni au investit in a face „o munca interioara” in loc de a derula prin feedurile Instagram care sunt foame pentru un alt citat motivator.