Cugetari

Fii linistea din mijlocul haosului

„In mijlocul miscarii si haosului, pastrati linistea in interiorul vostru” – Deepak Chopra. Acest citat este prea profund si subtil, care rezuma intregul articol. S-ar putea schimba modul in care te uiti la problemele tale chiar acum.

Exista circumstante care te pot lovi, probleme pe care nu le poti rezolva si ele par complet in afara controlului tau. Nu este usor sa pastrati calmul in acest moment, totusi, daca invatati sa stati in mijlocul intregului haos, sunteti castigator. Ai castigat jumatate din batalie doar facand asta. Castigarea si pierderea sunt doar o parte a vietii. Nu conteaza in ce faza a vietii sunteti, amintiti-va ca exista un scop in spatele ei si veti sti ce scop este la momentul potrivit. Intr-o zi vei fi recunoscator pentru toate luptele si greselile, pentru ca va vor face o fiinta umana mai puternica, mai buna si mai frumoasa.

Singura persoana pe care sunteti destinata sa deveniti este persoana pe care o decideti sa fiti. „- Ralph Waldo Emerson

Suntem influentati de mediul nostru, de prieteni, de familie si de munca, dar depinde de noi sa facem ceea ce dorim din viata noastra. De exemplu, daca doriti sa fiti scriitor, faceti tot ce puteti, pentru a face acest lucru. Inconjurati-va cu oameni care doresc cu adevarat sa scrie si asigurati-va ca scrieti in fiecare zi. Tu esti singurul care iti poate face visurile realitate, asa ca asigura-te ca faci tot ce-ti trebuie pentru a-ti pastra limitele.