Alimentatie

Exista contraindicatii pentru produsele naturiste?

Contraindicatii:

A nu se aplica niciunul dintre produsul din kit-ul de mai sus in zona fetei si nici in zona genitala;

A se evita contactul cu apa; nu se recomanda aplicarea produselor din kit peste pielea iritata sau peste pielea proaspat epilata;

se recomanda spalarea mainilor imediat dupa aplicare, pentru a evita in orice mod contactul substantelor active cu ochii;

Mod de folosire:

De regula, aplicarea acestor produse de remodelare corporala se face in 5 pasi simplu de urmat, pasi pe care ii vom descrie in randurile urmatoare:

Pasul 1. Se curata pielea cu ajutorul lufei si a Aloe Bath Gelee. Se maseaza usor, pana cand substanta intra in pielea. Apoi, pentru a curata urmele ramase, asta in cazul in care raman urme, pielea se clateste usor cu apa;

Pasul 2. Aceasta etapa consta in a masura pielea, pentru a putea tine evidenta eficientei impachetarii anticelulitice. E nevoie de un metru care se utilizeaza in croitorie si o carioca, pe care le veti folosi pentru a marca zonele ce urmeaza a se impacheta. Se noteaza cifrele obtinute initial si apoi masuratoarea de face dupa impachetare, pentru a observa diferentele.

Pasul 3. Aloe Body Toner. Inainte de aplicare, este recomandata testarea produsului, pentru evitarea reactiilor alergice. Aplicati prodului in functie de gravitatea problemei.

Pasul 4. Acesta este pasul dedicat impachetarii propriu-zise. Dupa ce ati trecut de pasul 3, infasurati folia, fara a o strange prea tare. Dupa impachetare, ramaneti intr-o pozitie relaxata aproximativ o ora, cu picioarele ridicate. Nu dormiti si nu depuneti vreun efort in acest timp.

Pasul 5. Acesta este pasul ulterior impachetarii in celofan si consta in aplicarea unei emulsii de la Forever Living Products, si anume Aloe Body Conditioning Creme. Aceasta este o crema de intretinere si hidratare, care stimuleaza circulatia. Spalati-va mainile dupa utilizarea acestei creme.

Pentru a obtine rezultatele dorite, incercati sa insotiti impachetarile anticelulitice cu exercitii fizice frecvente. De asemenea, luati in considerare utilizarea mai multor produse Forever, pentru efecte de durata.

In cazul aparitiei senzatiei de sete in timpul impachetarilor, e ceva normal, deoarece prin transpiratie se elimina o cantitate insemnata de fluide, asadar, este indicat ca in timpul sedintelor sa se consume o cantitatede apa mai mare decat de obicei.