Beauty

Esti mult prea draguta…

Sunt tot ce vrei
Sunt tot ce ai nevoie
Sunt toata a ta si numai a ta
Orice vrei sa fiu, pot fi
Dar nu insemn nimic pentru tine…si nu inteleg de ce.
Dar nu insemn nimic pentru tine…si nu inteleg de ce. O persoana exagerat de draguta gandeste asa.

La baza, sunt foarte sigure pe ele si pot aborda un comportament atat de dragut si intelegator cu celalalt. Astfel nu cer nici recunoastere si nici recompense ca sa fie dragute. Desigur, cateodata devin frustrate sau chiar enervate datorita atitudinii diferitelor persoane, dar acest lucru nu inseamna ca vor purta cu ele resentimentul prea mult timp.

Din pacate, realitatea (nu intotdeauna) este aceeasi si posibilul tau partener va gandi : „dragut= plictisitor”. Si de aceea, in lumea intalnirilor si a flirtului, a fi o persoana draguta nu este decat o cursa in care intri singura. Ideea este ca daca esti o persoana draguta si iti cauti un partener pentru o relatie de durata sunt barbati care se vor potrivi exact cu tine. Bineinteles…trebuie sa ii gasesti! Pe de alta parte, sunt oamenii care sunt foarte draguti doar la suprafata, fiind o diferenta foarte mare intre cum se simt si cum actioneaza. De preferat este sa ii identifici cat mai rapid si sa eviti relatia cu ei. De aceea cred ca a te comporta mult mai dragut decat simti tu cu sexul opus nu te ajuta cu nimic.

Aceasta pentru ca, sub masca de dragalasenie, alte lucruri tind sa se ascunda: nervi; teama de conflict; ostilitati; lipsa de incredere in sine; dorinta exagerata de a fi placut. Cum iti dai seama ca cineva se comporta dragut, dar nu este la fel de obicei? Cel putin te vei simti confuza legat de modul in care se comporta cu tine si sentimentele pe care le are in realitate. Unii ii spun agresivitate-pasiva.

Nu trebuie sa gandesti conform celor 4 citate de la inceputul articolului ca sa il faci sa se indragosteasca de tine. Uneori poti fi atat de indragostita de el incat sa crezi ca atitudinea aceasta te va ajuta.

Ca sa devii draguta si in mintea lui, trebuie sa apelezi la alte trucuri.

1. Stai mult prin preajma lui si apoi devino brusc indisponibila. La inceput cu cat interactionezi mai mult cu el, cu atat te va placea mai mult. Poti petrece cat mai mult timp cu el, dar fara a-i da dreptate la toate lucrurile si fara a te transforma intr-o proprietate a lui.