Diverse

Ce inseamna siguranta pentru o platforma de socializare?

Cu atat de multe accidente in mediul virtual, utilizatorii se tem sa furnizeze informatii confidentiale despre ei. Ele pot ajunge pe mainile unei persoane care nu doreste sa le faca bine. La fel se intampla si cu informatiile pe care le primesc. Increderea in acestea nu este atat de mare precum ne-am fi asteptat.

In cazul unui site ca Likeon.ro, siguranta presupune un criteriu de baza in selectarea membrilor. Toate conturile si informatiile furnizate prin intermediul lor sunt atent analizate si intoarse pe toate partile de catre reprezentantii platformei de socializare. Acest proces este parte integranta a misiunii acestor site-uri; aceea de a-i determina pe oameni sa se cunoasca.

In cazul in care pui la dispozitie informatii gresite, site-ul te va penaliza, iar tu nu vei mai avea acces la el.

Ce implica siguranta intr-o conversatie online?

Siguranta onlinePastrarea unui grad rezonabil de confidentialitate. Discutiile pe care le porti cu un anumit partener nu trebuie sa ajunga in alta parte, la fel cum nici toate informatiile despre tine nu trebuie furnizate interlocutorului. In felul acesta, el se va plictisi foarte repede si nu va mai reusi sa te urmareasca.

Fii precauta – nu furniza informatii esentiale despre locurile in care iti depozitezi banii sau despre apartamentul in care locuiesti. Pana nu porti mai multe discutii cu partnerul, pe care sa le concretizezi intr-o relatie armonioasa, nu este bine sa te deschizi in fata nimanui. Chiar daca spui ca nimic rau nu ti se poate intampla, la un moment dat, exista riscul ca tu sa ai foarte multe de pierdut daca furnizezi astfel de detalii.

Nu trimite niciodata bani celui care iti solicita acest lucru. Daca porti conversatii in mod constant cu un membru care iti cere cu imprumut o suma de bani, nu face acest lucru. In cele mai multe dintre situatii acestea s-au tradus prin inselatorii destul de mari.

Nu lasa pe nimeni sa te hartuiasca. Daca se intampla evenimente de acest fel, ia legatura cu conducerea platformei si informeaza-te in legatura cu metodele prin care il poti indeparta pe cel care te hartuieste.

Cine simte nevoia de cea mai mare siguranta? Acest principiu nu este determinat de sex. Atat femeile, cat si barbatii simt nevoia sa fie siguri pe informatiile primite si pe veridicitatea lor. Acest lucru le ofera incredere in sine si curajul de a purta conversatii deschise, fara regrete si fara ascunzisuri. Toate informatiile sunt prezentata intr-o maniera cat mai accesibila, iar ele sunt folosite ca baza a procesului de cunoastere si comunicare.

Femeile au nevoie de siguranta in alegerea partenerului in functie de datele furnizate pe platforma, iar barbatii au nevoie de siguranta data de fotografiile de pe site. Este important ca interlocutorul sa puna la dispozitie fotografii reale, realizate cat mai curand, care sa prezinte persoana exact asa cum este ea.

Asadar, nu uita ca indiferent de ce s-ar intampla, siguranta este pe primul loc pentru orice membru al site-ului respectiv.