Relatii

Esecul ne trage in jos – II

2. Glorificarea esecului te face defensiv

Fiintele umane urasc sa fie criticate. Critica poate scoate din noi ce este cel mai rau, pentru ca ne face sa ne simtim judecati si neintelesi. Cand glorificati esecul, inseamna ca va aparati actiunile. In mintea ta, vei cauta motive pentru ce s- a intamplat. De exemplu, daca o relatie nu functioneaza, probabil ca o o sa dati vina pe partenerul dvs. O sa aruncato vina pe inadvertentele lor.

Probabil ca nu o sa dati vina pe voi insiva. In timp ce fiecare situatie este unica si diferita, nu puteti renunta la faptul ca este nevoie de doua persoane pana la tango. Nu puteti nega ca este vorba de munca a doi oameni pentru a face o relatie sa functioneze. Glorificarea esecului iti da coloana vertebrala pentru a pune vina pe altcineva in timp ce te eliberezi pe tine si actiunile tale.

„Nimeni nu vine sa te salveze. Viata ta este 100% responsabilitatea ta. Planificati in consecinta. ”

3. Glorificarea esecului iti lasa un lucru mediocru

Nimeni nu vrea sa traiasca o viata mediocra. Sau tu? Toti visam la maretie. Toti visam sa avem succes. Putini oameni merg dupa visurile lor. Altii stau in banda de vis pentru ca se tem atat de mult de esec. Stiti ca refuzul de a incerca ceea ce va doriti se inscrie si la esec?

Esecul nu se intampla neaparat atunci cand luati masuri in anumite lucruri si va uitati ca se destrama. Esecul se intampla, de asemenea, atunci cand sunteti pasiv in a merge dupa visurile voastre. S-ar putea sa nu stiti, dar ati esuat. In mod automat, ai glorificat esecul si i-ai dat puterea de a-va conduce viata care va lasa intr-un statut mediocru pentru anii urmatori.