Diverse

Despre jocurile cu Ben 10

Jocurile online raman o optiune viabila atunci cand dorim sa alungam plictiseala si sa ne testam anumite abilitati intelectuale. Cu toate acestea, nu toti avem aceleasi preferinte atunci cand vine vorba de jocuri pe calculator, de aceea trebuie sa testam cat mai multe jocuri posibile pana cand vom gasi stilul care ni se potriveste cel mai bine. Unele dintre cele mai populare jocuri online sunt acele jocuri cu Ben 10. Pentru cei care nu stiu inca, Ben 10 este un personaj din desene animate creat de cei de la Cartoon Netwoork.

Ce trebuie stiut despre jocurile cu Ben 10

In ce consta game-play-ul jocului?
Putem considera acest joc ca facand parte din categoria jocurilor de actiune, deoarece personajul principal, Ben, trebuie sa treaca printr-o serie de provocari pentru a ajunge sa salveze planeta. Acesta se transforma de rand in 10 extraterestrii si trebuie sa infrunte toti inamicii care ii ies in cale. Jocul este foarte simplu si nu implica decat cateva butoane. In primul rand, sagetile tastaturii sunt folosite pentru a muta personajul in ce directie doreste utilizatorul, tasta Z este folosita pentru a ataca inamicii, iar tasta X o puteti folosi pentru a sari peste diferite obstacole sau gloantele trase de inamici.

Ce se afla in containerele plasate in nivelurile jocului?

Odata ce ati incepu jocul, veti observa anumite containere amplasate in diferite locatii. Acestea pot fi sparte cu ajutorul tastei Z. Inauntru veti gasi sticlute fermecate ce va vor ajuta sa va incarcati viata atunci cand este nevoie. Pe langa acestea, puteti descoperii si alte sticlute ce va vor aduce anumite puteri pe care sa le folositi in joc. Pentru a sparge aceste containere, trebuie sa le loviti de cel putin trei ori si sa va indreptati spre sticla pentru a o colectiona.

Acesta este doar unul dintre numeroasele jocuri cu Ben 10 care pot fi accesate pe site-urile de jocuri online. Ben 10 face parte dintr-o categorie vasta de jocuri cu diferite aventuri si game-play-uri, cum ar fi: invazia de zombi, jocuri pe ATV, vanatoarea de extraterestrii, urmariri de autostrada, box, curse cu masini, puzzle si multe altele. Toate aceste jocuri au obiective diferite, insa il contin ca personaj principal pe Ben 10, eroul din desenele animate. Avand in vedere gama larga de jocuri cu Ben 10 pe care le puteti juca, poate fi extrem de usor sa gasiti jocul potrivit cu care sa alungati plictiseala de fiecare data cand este nevoie.