Diverse

Clubul ‘Intalnirilor de 8 minute’

Pentru prima oara in Romania va prezentam Clubul Intalnirilor de 8 minute. Daca vrei sa intalnesti pe cineva, acum ai ocazia. Cu un minim de efort, energie si bani.
1. Ce presupun intalnirile de 8 minute? Intalnirile de 8 minute reprezinta o solutie rapida ce te scapa cat se poate de mult din stresul primtei intalniri. Si acest lucru se datoreaza faptului ca ai la dispozitie numai 8 minute sa vorbesti cu cineva. In cadrul acestor intalniri vei face cunostinta cu o varietate de barbati singuri.

2. Cina a lansat acest concept? Este un concept inventat de Aish HaTorah ce s-a dezvoltat la nivel international si ce patrunde acum si in Romania.

3. Care sunt avantajele? Va garantam mini-intalniri fara a fi nevoie sa treci prin stresul unei intalniri cu un strain sau sa cheltuiesti foarte multi bani.

4. Cum functioneaza intalnirile de 8 minute? Un grup de persoane singure- barbati si femei se intalnesc intr-un club. In momentul in care toti sunt prezenti se face o scurta prezentare, sunt sugerate cateva topicuri de discutie si intalnirile pornesc. Fetele se aseaza pe scaune si barbatii din 8 in 8 minute se numa la o alta masa. La finalul fiecarei intalniri se completeaza un formular scurt in care participantii spun daca sunt sau nu interesati sa cunoasca acea persoana. Daca ambii membri sunt de acord inainte de a pleca vor fi anuntati de catre organizatori. Tineti minte, nu va aflati la o intalnire ci la o mini intalnire. Ai acum posibilitatea sa vezi daca esti interesata sa te intalnesti cu el a doua oara.

5. Este indicat sa particip la aceste intalniri in repetate randuri? Da, mai ales ca este prea putin probabil ca il vei intalni pe barbatul dorit inca de la prima intalnire. Important este ca dupa aceste intalniri sa oferi o sansa unui barbat si sa mergi la a doua intalnire.

6. Care sunt avantajele si dezavantajele intlnirilor de 8 minute? In primul rand ajungi sa cunosti barbati singuri ce isi doresc o relatie. Cunosti un numar mare de persoane intr-o seara. Dezavantajul este ca persoanele care participa nu sunt selectate cat sa se apropie de cerintele tale. Selectia o vei face singura.

7. Care sunt statisticile? La nivel international se sutine ca 50% din intalniri sunt reusite si membri se arata interesati unii de altii?

8. Pentru taxa pe care o achit pentru eveniment sunt si alte lucruri care mi se vor oferi? In mod normal, la fiecare eveniment o sa presti o insigna cu numele tau, un pix si un tabel undei vei completa cine anume a participat.